Западът фалира. Светът отказа да се подчинени на налудничаните планове на Вашингтон да се спаси

Общественият и политически анализатор Анастасия Гешева публикува коментар в своя канал в Телеграм, в който прави обзор на глобалната политическа ситуация. По думите ѝ, се е стигнало до момент, в който НАТО трябва да вземе ключово решение как да удължи военния конфликт в Украйна. „Търсят решение какво да направят, за да продължат войната. Украйна е смъртно изтощена и всеки момент ще развее бялото знаме. Но на Западът тази война му е жизнено необходима – като слънцето и въздуха за всяко живо същество“, категорична е Гешева.

Тя добавя, че Западът фалира и единственият му шанс да оцелее е като продължи да поддържа световната си хегемония. И тъй като отдавна е изгубил икономическото си надмощие, той се опитва да задържи позициите си на хегемон чрез военна сила. Това обаче го поставя в изключително сложна ситуация, защото лавинообразно губи доверието на останалите държави, които все по-категорично отказват да му се подчиняват.

Ето и целия коментар на Анастасия Гешева:

„Мисля, че достигнахме момента, в който или ще се обяви някаква форма на примирие/замразяване на войната в Украйна, или тя ще ескалира. Военното командване на Украйна е под командването на НАТО (тоест САЩ), а разузнаването е под командването на Англия.

Западът търси решение какво да прави, за да продължи войната, защото тя е необходима за собственото му оцеляване – като слънцето и въздуха за всяко живо същество.

За да продължи военния конфликт НАТО има 2 варианта – или вкарва нови народи във войната или влиза в директна война с Русия. И в двата случая ще загуби, но при втория вариант цената ще е катастрофална. Ясно е, че повече им се иска да вкарат Източна Европа да се бие за Украйна вместо тях. Обаче и за такъв ход не им стиска. Да, това е точното определение- страх ги е. Единствената причина, поради която Западът все още съществува, е че на власт в Русия е Путин, а не друг.

Стремежът на западните глобалисти да запазят световното си господство ги поставя в изключително сложна ситуация, защото виждаме, че кризите на доверие към Запада и отказ от подчинение в останалите страни по света вече лавинообразно растат и ефектът на доминото е в ход. За справка- вижте колко страни са се наредили на опашка за влизане в БРИКС. Вижте и колко африкански страни през последните 2 години свалиха прозападните си правителства с преврати, прегръщайки се с Русия и Китай. Ще ви отговора – 11.

Нито НАТО, нито САЩ и Англия могат да водят едновременно няколко войни на различни континенти, това е заблуда. Нещо повече. В САЩ сред широките народни маси клокочи дълбока омраза срещу глобалистите, която ако Тръмп не бъде избран за президент, ще изригне и избие в кървава гражданска война.

Тоест, и отвътре и отвън сглобката на либерал-глобалистите във Вашингтон са поставени под натиск и напрежение, на което няма да могат да издържат.

За Англия това не важи. Тя е без вътрешна опозиция. Тоест- толкова е злее, че няма какво да губи. Алтернатива за Англия не съществува. Другите държави в ЕС са в насипно вътрешно състояние, само някои от тях все още си подават носовете над водата, но идващият есенно-зимен сезон ще потопи всички икономики в ЕС. И тогава, без значение какво признават и какво – не сенилните евробюрократи в Брюксел, ще стане безпощадно ясно и за най-простите катастрофалното влияние на този съюз върху живота и здравето на хората в него.

Освен всичко изброено, има още един глобално мащабен фактор, който ще доведе до очакваната бърза и необратима трансформация на световния ред.

Става дума за задаващите се избори в няколко ключови за света държави и не само в тях. Предстоят избори за президент в Русия, Украйна и САЩ. А също и парламентарни и местни избори в много ключови точки като Турция, Франция и не на последно място и в България.

Извън всякакво съмнение е че всякакви избори в тази и следващата година ще имат историческо значение, защото ще допринесат за предстоящото мащабно разтърсване на държавите и света. Около провеждането им ще се разразят невиждани конфликти, включително и у нас.

Защото това вече ще са избори не за политически субекти, а за пътя ни дериктно към доброто и злото.

Политиката никога не е била толкова ясно дефинираща изконните корени на живота, колкото в настоящите времена. Или си за/с градивното и съзидателното или си за/с разрушителното и деградацията. Няма нито средно положение, нито нюанси, нито център, нито нищо. Това ще представляват изборите в следващата година, две, три. Задават се интересни, тоест драматични времена. Задава се разрушително земетресение, след което всичко ще утихне, а оцелелите ще посрещнем новия световен ред.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. С какво се занимават нашите нещастни медии. в. Труд- „Леонардо ди Каприо с ново гадже“ „Сам Асгари отведе кучето на Бритни“ „8 куршума за Киро Шкафа, за да мълчи за „Наглите““Най-малко 52 души загинаха при пожар в сграда в Йоханесбург (ВИДЕО)Факти- „Сара Джесика Паркър осинови котето на Кари Брадшоу от „Просто ей така“ Взеха колата на кралицата на хауса DJ Златина заради употреба на наркотици“ Ако и това са медии, здраве му кажи.

    • Нали все някой , трябва да забавлява двукраката бяла маймуна с телефон в ръка на територията?
      Не се сърди, че населението на родината ни си избира еничари, които да го забавляват. Войната почва скоро и няколко процента от тази тълпа ще се осъзнае, останалите дано …….

  2. С карти за банкомати в ръка и бодра Харвардска песен „Да го духаме супата “ към светли бъднити !

  3. Абе не ви прочетох статията от мързел, но Германия се страхува взривената тръба за газ да не корозира и парите да изтекат в канавката и вече обявиха, че започват ремонт на тръбите за газ, които бяха взривени.

  4. Абе не ви прочетох статията от мързел, но Германия се страхува взривената тръба за газ да не корозира и парите да изтекат в канавката и вече обявиха, че започват ремонт на тръбите за газ, които бяха взривени.
    И нашите трябва да достроят поне АЕЦ Белене!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *