Ето Кой Купи Нова телевизия! Служител в медията проговори:

Кой купи Нова телевизия?

Тъй като сделката се извърши в дълбока секретност, въпросът кой е новият собственик на Нова тв. в момента е особено актуален. Този въпрос моя колега Виктор Николаев няма да го зададе никога, защото отговорът му е пределно ясен.

Няма да го зададе и новият шеф в новините – Илия Дафов, който също като Антон Хекимян от конкурентната телевизия никога не е забелязван с жена. А отговорът е Бойко Борисов.

Пиша ви в качеството си на служител в Нова тв., разочарован от поредното фиаско, след което отново ще ни пренастройват файловете на герберски вълни. Имало е времена, в които не е било съвсем ясно кой е собственик на тази медия, но този път той е повече от ясен.

Викторчо Николаев се чува с него поне по два пъти на ден, а редакторчето със скромна биография Дафов е на директно командване при Шехерезада. Броени месеци преди изборите Бойко Борисов реши да овладее еднолично телевизията, за да има пълен контрол над съдържанието.

За парите пък ще отговаря Спас Русев – милиардерът, който държи телекомите и фалира ФК „Левски“, след като поизпра едни гербаджийски пари.

Явно Борисов е възложил на Спас добре да разучи финансовите потоци, защото всеки ден последният идва и виси с часове в телевизията.

А бутафорните чужденци, които уж били купили телевизията, бяха разходени в офиса по тъмни доби преди дни и оттогава нито някой ги е виждал, нито чувал.

А до изборите ще е страхотия, здрава сеч, плювни и мръсотия! Много мръсотия!

Иван Иванов – служител в Нова тв. (името и фамилията ми са фиктивни)

Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. БЪЛГАРОУБИЕЦА КРАДЕЦ И НАРОДЕН ПРЕДАТЕЛ ТРЯБВА ДА ПОСЛЕДВА ЧАУШЕСКУ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН ДРУГО СПАСЕНИЕ НЯМАШ НАРОДЕ ТОЙ УБИ БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *