Истината Лъсна! Ето Кой е ПОРЪЧИТЕЛЯТ НА УБИЙСТВОТО НА РУСКИЯ ПОСЛАНИК в Анкара! Виж Тук:

Вчера при терористичен акт в Турция бе убит руският посланик Андрей Карлов. Малко по-късно тежкотоварен автомобил с полска регистрация се вряза в пазаруващата за Коледа тълпа в Берлин. Убити са 12 души, ранени – повече от 50. В Швейцария също прогърмяха изстрели. Има ранени. В Маями, САЩ е евакуирано международното летище, заради открит съмнителен пакет. В параноясан Брюксел пък, тежко въоръжени полицаи в момента провеждат антитерористично учение, за което никой не беше информиран предварително.

Светът внезапно полудя. И  обстановката започна да наподобява началото на Трета световна война. И хората се паникьосват.

Затова,  вчерашният ден  заприлича  на нощта на дългите ножове. Тогава Хитлер, с помощта на есесовски отряди,  убива около стотина ключови политически фигури, за да се разправи с опозицията, която е последната преграда пред пълната и безконтролна власт на нацистите в Германия.

Само че днес есесовците са други. Те не вдигат изпъната за нацистки поздрав ръка. Не крещят „Германия над всички!“ Но са много по-опасни. Защото са скрити. И едни са изпълнителите, а други  – поръчителите.

Та днешните поръчители развиват теории за „изключителността“ на своята държава. И  за това, че те трябва да нареждат на всички страни и народи, кой с кого да търгува и да се сприятелява. Кога да живее и кога да умре!

Тези днешни „поръчители“ са също толкова зловещи, колкото и нацистите. Ако не и по-зловещи. Защото се опитват да останат зад кулисите.

Но нищо не остава скрито-покрито. Така е и с вчерашното подло, жестоко и предумишлено убийство на руският посланик в Турция, Андрей Карлов. Той е убит с няколко изстрела в гърба, по време на откриването на изложба под надслов „Русия през очите на турците“.

Убиецът, тоест изпълнителят, се казва Мевлют Мерт Алтънташ. Той е бивш полицейски служител, уволнен по време на чистката, след неуспелия държавен преврат в Турция и опита за убийството на президента Ердоган. Както стотици други военни, полицаи, учители и чиновници, той е заподозрян в тайни връзки с противника на Ердоган, Фетхуллах Гюлен, който понастоящем се намира в САЩ.

Бившият полицай, 22- годишният Мевлют Алтънташ, влязъл в залата с фалшиви документи. Облечен в строг черен костюм. Най-хладнокръвно застанал точно зад гърба на Андрей Карлов. Затова го помислили за част от охраната. Но не бил охранител, а убиец! Разстрелял Карлов с 11 куршума във врата и  гърба.

Нахлулите по-късно в залата турски спецчасти го убиват, защото отказал да се предаде. Цялото му семейство е арестувано. Майката, сестрата,, бащата и още двама души.

Дали е радикален ислямист който действа сам, подбуден от омраза към Русия, дали е член на кюрдската ПКК, дали е свързан с Ислямска държава, със Саудитска Арабия или Катар, това следствието ще изяснява тепърва.

Важното е друго. Кой стои зад това убийство, кой е поръчителят? Кой е „усмихващият се злодей“?

ПЪРВИТЕ РЕАКЦИИ:

В обръщение към нацията, руският президент Владимир Путин нарече убийството терористичен акт, насочен към ликвидиране на нормализацията на руско-турските взаимоотношения и мирния процес в Сирия. „Отговорът на това, заяви, Владимир Путин, ще бъде засилване на битката срещу терористите и безпощадното им унищожение, където и да се намират“.

Новоизбраният президент на САЩ, Доналд Тръмп осъди убийството като го нарече „нарушение на правилата на цивилизования ред“, а убиецът заклейми като „радикален ислямски терорист“.

Турският президент Реджеп Ердоган нарече убийството „провокация  против затоплянето на отношенията между Русия и Турция“.

Руският и турският президенти са категорични , че трябва да бъде открит поръчителят на това мерзко деяние. Затова Главна прокуратура и Следствената комисия на Руската федерация са открили наказателно дело във връзка с убийството на посланик Карлов. Наказателно дело е открито и в Турция.

САЩ, ЕС, НАТО, ООН и редица други организации и държави също осъдиха това деяние. Дори самият Фетхуллах Гюлен, който е един от заподозрените като поръчител от турските власти, нарече убийството „отвратително деяние“, което трябва да бъде наказано“.

Дори 80 годишният Симеон II осъди убийството. Само България, до този момент няма обявена позиция. Ни Плевнелиев, ни Борисов, ни Митов – никой дума не обелва, сякаш нищо не е станало и сякаш тях изобщо ги няма на постовете им. А може да са излезли и в отпуск. Кой знае?

ВЕРСИИТЕ за убийството са много и най-различни. В част от тях за поръчители се обявяват Катар и Саудитска арабия – пряко заинтересувани в сирийския конфликт страни. В други версии заподозрените са Ислямска държава или организацията на Фетхуллах Гюлен, а в трети убиецът е припознат като самотен радикален ислямист, който е действал на своя глава.

Само че когато се търси убиец, винаги първият въпрос, който се задава е „Кой има интерес? Кой има МОТИВ  да дестабилизира отношенията между Русия и Турция и света като цяло?

Някои веднага ще кажат, че това са Катар и Саудитска Арабия, които губят войната в Сирия и следователно губят възможността да прокарат своята газова тръба през сирийска територия за Турция и Европа. Недостатъкът на тази версия е, че саудитите и катарците никога няма да се решат сами да тръгнат срещу Русия, особено след като видяха руските военни възможности във войната с ИД.

Други ще посочат прибързано като поръчители терористите от Ислямска държава. Но ДАЕШ  – това са платени наемници, които нямат своя кауза. Те избиват и християни, и мюсюлмани. Наред! Стига някой да им плати за това. „Свещеният джихад“ е само прикритие на безмерна алчност и злоба към света.

Следователно и биха били по-скоро изпълнители, отколкото поръчители на подобен атентат.

И тук стигаме до въпроса кой поведе необявена война с Русия? Кой искаше да раздроби и унищожи руската държава още през 90-те години под подлия предлог, наречен „преход към капитализъм“? Кой после тръгна с военна сила към границите на Руската федерация? Кой подпали пожарите в Украйна и Сирия? Кой иска да властва еднолично над света? И най-накрая: кой нарича страната си „изключителна“, също както Хитлер убедено крещеше от трибуните, че  Германия трябва да властва над всички?

Разбира се, че това са САЩ и тяхната притаила се по ъглите Партия на войната! Те 20 години се смятаха за едноличен световен лидер. И сега не могат да се примирят с факта, че еднополюсния свят рухва, че „американският 20-ти век е вече в историята“ а в света се появиха и други други държави, претендиращи да са центрове на властта. Държави, които не отстъпват на САЩ нито по военна мощ, нито по научно-технически прогрес. Защото Русия и Китай са като скачени съдове спрямо САЩ и ЕС. Тоест: Колкото тези държави набират скорост и мощ, толкова силата, влиянието, икономическата и финансова власт на Запада ще се стапят.

Затова именно щатските ястреби са кукловодите в тази трагична и кървава пиеса. Те са спотайващите се в сенките! Те са усмихващите се злодеи! Да, САЩ е скрития поръчител на убийството на руския посланик в Анкара.

Всичко е много просто. Само трябва човек да си зададе правилния въпрос. И ще получи верния отговор.

Но американските ястреби и този път се провалиха. Отново с гръм и трясък. Защото убийствата, войните и яростния джихад само сплотяват света. И ще го накарат да унищожи по-бързо и терористите, и техните поръчители. Защото светът не може така лесно да бъде унищожен. А щатските страхливи ястреби пък най-малко могат да претендират за ролята на унищожители.

Защото още от пръкването си като държава, те се бият винаги с чужди ръце. И на чужда територия. До последния индианец. Лошото е, че „индианците“ свършиха. И сега е ред на проскубаните американски ястреби. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Bravo! Tochno v 10-ta. Tova e samata istina! Vagno e da bude proumyata ot povecheto chlenove na choveshkiya rod.

  2. ТЕРОР

    Видях на живо, човек убиха!

    Посланикът на руската страна!

    Подло в гръб, куршумите редиха!

    Убиецът не бе човек, а сатана!

    Викове в прослава на смъртта!

    Изрече тоз’ убиец- фанатик!

    Къде бе тук бдителността?

    Да спре палача с адски лик!

    Дипломат убиха, не виновен!

    Ей така, пред всички на изложба!

    Човек добър и благословен!

    Коварството, на убийците заложба!

  3. Тъжно но…

    Да приложим поговорката…:
    – “Интереса клати феса…”
    Или… Какво знаем…
    – Кой има интерес от това убийство… – Утре в Русия ще има (вече може би…) среща за мир в Сирия, между най-заинтересуваните от мир Русия, Турция и Иран…
    – Кой има интерес от провал на срещата и продължаване на войната… – Саудитска арабия и САЩ…
    Извод…:
    – Убийството е платено и организирано от тайните служби на искащите продължение на войната… САЩ и Сауд-арабия…, подкрепяни във воденето на война срещу законното правителство на Сирия (а дали само в това…), от българския “президент” Лъжльо Офшорналиев Сирийски-химоръжиев…( и глутница от политически чакали…)…!!!

    – Това е класическо ПОЛИТИЧЕСКО УБИЙСТВО целящо усложнения от СВЕТОВЕН МАЩАБ…, а не акт на отчаяние на САМОТЕН ТЕРОРИСТ…!!!
    (…очевидно подценяване, от американските свръх-либерални терористи, интелекта на Путин…, заради което загубиха световното си господство…)

    Извършителя е обикновен, зависим от нещо, нещастник…
    (… нали не си представяте “самотен вълк”, да измами една от най-добрите в момента служби за сигурност, в условията на повсеместна полицейска диктатура, установена от диктатора Халиф Ердоган…?!?!)
    .

  4. Ама разбира се, че САЩ стоят зад убийството :))) Кой друг, щом убитият е руския посланик? Физическият убиец е готов да жертва живота си за САЩ. Защо ли… Изобщо, ако не беше САЩ всичко щеше да е по мед и масло. Дори нямаше да има радикален ислям. Както тогава, когато САЩ още не го е имало?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *