Истината лъсна! Вижте кой е Спонсорът на Гери-Никол! /ШОКИРАЩИ ПРИЗНАНИЯ/

Гери-Никол  разкри дълго пазената си тайна-  кой е спонсорът, който плаща за зрелищните й клипове.

„В началото на кариерата си бях подпомогната от родителите си, за което съм им много благодарна“, призна младата певица. Тя не уточни сумата, която са инвестирали в нея, но със сигурност е, най-малко, шестцифрена. Гери- Никол снима едни от най- скъпите видео клипове в България. Освен това, разходите й за стайлинг, струват поне още толкова. А за звездния стандарт на живот на младата певица- да не говорим.

„Радвам се, че не разчитам на външни спонсори, както се налага да правят много талантливи, а и не чак толкова талантливи момичета“, вирна нос доволно лолитката.

„Говорят се много неща за мен, за известните винаги говорят. Аз обаче нямам нито гадже, нито пък спонсор. Комуникирам с много момичета и момчета, но те са ми само приятели. Нямам някой по-специален човек в живота си. Сигурно на някой по-късен етап ще го намеря, обаче сега не ми трябва“, заяви Гери- Никол.

Младата певица разкрива, че е съсредоточена изцяло върху  кариерата и музиката си. Не й трябвал още някой, който да й отнема времето. Освен това, Гери- Никол се похвали, че заляга сериозно над учебниците /като частна ученичка/, защото сега е в 12 клас и трябва да завърши успешно средното си образование.

„Не ме интересува какво пишат за мен. Даже не чета всички глупости, за да не се товаря. Не се хабя и да им отговарям, защото пускат само неверни неща. Аз съм над нещата. Нека си пишат, нали това не е вярно- не се притеснявам. Пък и лошата реклама- пак си е реклама,  нали?

Нямам гадже. Не ми е самотно. Уча се от Риана, искам да съм като нея, искам да се прочуя на световната сцена и ще постигна мечтата си“, заяви изпълнителката на „Яката дупара“.

Младата поп дива се похвали също, че вече се издържа сама- от песните, клубните участия и от гледанията на клиповете си в Ютюб. Родиителите й вече не давали и стотинка за кариерата й.

Е, все пак й купуват някои „дребни неща“ – тузарски автомобил и… яхта, но това са подробности. Лолитката се гордее, че вече сама си вади парите.

Младата певица е много благодарна на родителите си, че са дали началния тласък на кариерата й. Но вече е финансово самостоятелна: „Направих милиони гледания, не обичам да говоря за пари, мога само да кажа, че съм на 18 години, издържам се сама. Това, което влагам в проектите си, си го връщам. Независима съм. Радвам се, че родителите ми дадоха този старт и се радвам, че са родителите ми, а не някой друг.”

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/oYQYHTG_pJM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *