Съпругът на Ивана я зарязал заради дъщеря им и Митьо Очите! Виж Тук:

Първият и последен тежък скандал между певицата на народа Ивана и съпруга й Валентин, станал причина за развода им в далечната 1996 г., се случил докато тя била в родилното с дъщеря им.
Многообещаващата тогава певица, от чувство за дълг и благодарност, кръстила детето на баща си Тодор. Тя не споделила това с мъжа си предварително. Затова, като научил, той й вдигнал луд скандал, защото държал щерката да се казва Симона – на неговия баща.
Ивана се стреснала от бурната реакция на мъжа си и кандисала в кръщелното детето да бъде записано като Симона. Но като научил пък бащата на фолк певицата – вдигнал кръвно.
Поставена между два огъня, певицата отново прекръстила детето на Теодора малко преди да ги изпишат от родилното. Мъж й Валентин така се ядосал, че не дошъл да я вземе, а само родителите й. И тя се принудила да отиде при тях в къщата им в Айтос с току-що родено бебе на ръце.
След време двамата се събрали, но Валентин не могъл да преглътне своенравието на жена си. Все й натяквал за името на детето, а когато тя му заявила, че ще се връща на сцената, той най-позорно я изпъдил.
Така двойката айтозлии заживели на приливи и отливи- ту били пред събиране, ту пред развод…
В това време Ивана срещнала Митьо Очите по време на свое участие в Слънчев бряг. И двамата хлътнали един по друг, но той имал семейство, а тя още не била разведена. Затова се срещали тайно.
Връзката им обаче се разчула и Валентин окончателно изритал жена си барабар с прекръстената си щерка.
След този случай Ивана си взела поука и никога не се свързала с мъж официално. Сменяла любовниците си, но голямата й любов си останал Очите.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/RLJ20RMxGkk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *