Ивана се замеси в мафиотска схема с клошари! Вижте какво направи:

ИванаФолк певицата Ивана се е възползвала от примера на мутро- бизнесмените у нас, за които редовно пее и ги весели, като е откраднала „патентована“ от тях схема за укриване на данъци.

Певицата прехвърлила две от фирмите си на клошари, като в замяна им дала по някой лев да се почерпят.

Хора от обкръжението на фолк певицата издадоха, че преди няколко години изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ имала сериозен бизнес – тя въртяла фирма за внос на италиански дрехи, с дребната подробност, че били маркови и скъпи и никой не ги купувал. На всичкото отгоре Ивана си купила два и камиона да извършва транспортни услуги. Но и в този бизнес не й провървяло. Оказало се, че пазарът е пренаситен. И клиенти за пренос-превоз почти не се намерили. А от услугите й се възползвали само нейни приятели.

ЍДвете й фирми натрупали сериозни дългове за над 130 000 лева. Тогава фолкаджийката разпродала на загуба всичките им материални активи, стоката и камионите, а след това прехвърлила кухите фирми на двама клошари.  Така  Ивана се отървала от натрупаните задължения и останала чиста, като ручей бистър към държавата

Разбира се, Ивана не е открила топлата вода и дори не е пионер в  бранша. Колежките й Рени и Eкстра Нина преди години също развъртяха данъчни далавери с цел укриване на доходи.

Още през 2011 г Рени се прочу като първата звезда на фолка, която получи  ревизионен акт от данъчните за цели 140 000 лева. Тя се хвърли да обжалва в съда. НАП започна разследване и така бе изловен и бившият й мъж – Борис Пилософ. Оказа се, че и той не си пада много по плащането на данъци, а освен това регистрирал много на брой кухи фирмички, за да източва ДДС. После се отървавал от тях, като ги харизвал на бедни роми.

Ектра Нина пък намери млад бездомник от село край Балчик и му продаде фирмата си „Екстра Нина” ЕООД, която беше натрупала огромни дългове.

„Не стига, че взимат хонорари на ръка и не си плащат данъците, не стига, че допълнителен бизнес въртят… ами и там лъжат държавата“, възмущават се малкото останали фенове на трите фолк динозавърки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Ивана ви е проблема.Нея са я завлекли разни пиявици.Тя тези пари ги е платила и предплатила.Тя поне пее за народа.А едва ли има от тези тъй наречените бизнесмени в България които да не са завлекли Милиони от ДЪРЖАВАТА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *