Содом и Гомор! Фики и баща му – баджанаци в леглото: Виж Тук:

Фики Стораро изпадна в тежка ситуация. Момиче звъннало на младия певец да го пита кога ще се видят, а той нямал идея кое е девойчето.
Оказало се, по думите на момичето, че двамата преспали заедно в хотел само преди десетина дни. Но изпълнителят на „Издислав“ нямал и грам спомен от креватното им приключение.
Още по-странното е, че все пак гласът на момичето му бил познат. Фикрет се зарадвал на очевидно дашната мацка, но в един момент от разговора се оказало, че всъщност търси… баща му!

„Фики е подкарал фенките си на конвейер. Изобщо не подбира с коя си ляга и съответно не си дава зор да помни нито имената, нито лицата им. Всяка вечер, като спре да пее, забърсва първата, която му хареса и после я забравя”, смеят се негови приятели. „Ама е толкова загубен, че на всяка дава телефона си и й обещава да се видят пак“, добавят аверите му.

В профила си в социалната мрежа Стораро-младши резовно получавал снимки на мераклийки, а през ден му звънели момичета, с които е прекарал по една нощ. Които скоропостижно изпадали в разочарование, че мускулестия и мургав мачо изобщо не си спомня нито как се казват, нито кога са били заедно, нито пък как изглеждат.

Имало дори куриозен случай. Фики видял снимка във вестник, на която се е гушнал с девойче. Двамата изглеждали много интимни и под снимката пишело, че това е новото му гадже. Певецът доста се напрегнал да се сети коя е тя и кога изобщо е направено фотото, но в главата му не изгрял никакъв отговор. Така за него си останало пълна загадка кое е мистериозното му гадже и дали не е някоя от звънящите.

Крушата не пада по-далеч от дървото – певецът се е метнал на баща си. Старият също не прощава, когато му се навират в ръцете красавици, но го прави много по-дискретно от сина си. Вече няколко моми обаче се хвалят, че са преспали и с бащата и със сина, като правили сравнения между двамата, които от време на време печелел бащата.

Че бащата и синът Стораро са баджанаци отдавна се шушука във фолк средите. На ласките на Фики са се наслаждавали Преслава, Галена и Анн Джи. А най-често се срещал с Преслава, с която почти всяка седмица се утешавали взаимно под чаршафите.

Тони Стораро за креватната си гимнастика пък си избирал само фенки, и в никакъв случай дами от фолкаджийския бранш. И единственото изключение, което направил навремето била колежката му Софи Маринова. Години по-късно от прелестите на ромската перла опитал и младият Фикрет.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/9PraLCAfWe0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *