Ники Михайлов и Валери Божинов си менкали три известни жени

Ники и ВалериВалери Божинов и Ники Михайлов са баджанаци не само заради Николета и Алисия, които буквално си размениха, но двамата опитали  прелестите и на Моника Валериева. Така станали тройни баджанаци.

Първа беше Николета Лозанова, която имаше страстна връзка със сина на Боби Михайлов, но той бързо я разкара с доста неласкави изказвания по неин адрес, даже наскоро я нарече прокълната. В това време Николета завъртя главата на Божинов и го накара да напусне Алисия, а  вратарят на националния ни отбор  пък приюти и се залюби с изоставената от приятеля му певица.

Така двамата си размениха жените и си развалиха отношенията. Но това не им попречи да си разменят още една жена. Преди две години Валери кръшна на Николета с Моника Валериева и така без да иска я направи известна. Моделката от Дупница не бе позната на никого, докато не започна афера с футболиста. Двамата с Николета временно се разделиха заради нея, а тя пък отрече да познава Божинов.

В същото време според слуховете, Моника започнала да сваля Ники във Фейсбук. Тя го четкала, ласкаела егото му, завързала с него еротична кореспонденция и той поддал. Тайно от Алисия посрещнал виртуалната си любов на летището във Верона и три дни не излязли от квартирата му, носи мълвата. След това бързо й се наситил и се върнал при Алисия, а тя му простила забежката.

Въпреки общите си жени, футболистите спряха враждата си и си стиснаха ръцете. Сега и двамата са временно свободни и нищо чудно да си поделят още една красавица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *