Трима ШИШКОВЦИ Управляват, ГЛОЗГАТ И УНИЩОЖАВАТ България! Вижте кой е Третия:

Разпадна се мощната зловеща коалицията на „тримата шишковци” и те никога повече няма да яхнат България!

Това заяви председателят на ДСБ  Радан Кънев, чиято партия е опозиция на опозицията в Реформаторския блок.

Има трима души, които преядоха с власт в тази страна и аз ги наричам „тримата шишковци“, каза Кънев. Това са Борисов, Пеевски и Цацаров.  На пръв поглед те са уж врагове, но това е само прах в очите на избирателите. Дори по време на кабинета на Орешарски, реалната власт у нас я държаха те тримата.

И наистина, на пръв поглед тримата воюват. Цацаров още с идването си на власт се втурна да разследва аферата Костинброд! И… още я разследва! И никога няма да стане ясно какво точно се случи там. А Цацаров пък бе назначен лично от Борисов.

Вторият шишко изпокупи цялата журналистика в България и в продължение на години поддържаше медийния комфорт на Бащицата. А когато нещата много се размирисаха, Пеевски театрално бе изгонен, но влиянието му в медиите остана, огромното му богатство – също! И в момента сайтове му продължават бясно да плюят всеки, който не е от ГЕРБ, или поне патерица на ГЕРБ!

Сайтовете на Пеевски стигнаха дотам, че даже забраниха коментарите под хвалебствените статии за Борисов, да не би народът отдолу да напише, че не е съгласен и да препсува сайбията на държавата, така че той пак да вдигне кръвно. А там пък, където има разрешени коментари, се вихри такава цензура, че се оставят само гербоугодните тролски такива.

Кого лъжат медиите пеевски, себе си, или бай Х*й, не е ясно, но яко воюват за името МУ. И така ще е поне, докато им плаща.

Сега България е изправена пред поредния напън на „Светата дебела Троица“ да остане на власт.

А медиите на Пеевски мълчат ли мълчат като мушнати гайди, а от два дни пък цвилят от радост, че ще има ново правителство.

Та кой разумен човек у нас вярва, че 15 депутата от една разклатена и самоизяждаща се отвътре коалиция може да направи правителство, че и да управлява България? Орел, рак и щука (впрочем никой в Реформаторския блок не би могъл да бъде наречен орел б.а.) щели да стабилизират държавата и да я поведат в смел полет напред!

Смях!

Те себе си не могат да оправят, люспят се, падат един по един като гнили круши, половината в момента ги съдят за престъпления против държавата и народа и лично облагодетелстване, но те пак напират да влязат в кацата с мед.

Защо? За да откраднат още ли? Или разчитат нехванатите досега също да поглозгат от сладкия властови кокал? Поне докато и тях прокуратурата не погне!

Какво цели Борисов с подобно изкарано с клизма правителство?

Защото е ясно, че го редят той и Цецко, а реформаторите само козируват!

Ето какво цели:

Първо, се изкарва голям демократ. Подкрепя мандат, макар и последния. С две думи: Давам ви властта, не ми е потрябвала на всяка цена. Вижте ме колко съм ларж!

Второ, Борисов имаше цели два месеца да замете следите от огромните кражби и далавери. И вече го е направил. И прекрасно си дава сметка, че да остава начело на държавата вече е безсмислено, той като даже децата го взеха на подбив.

Трето, Той разбра, че е прекалил, когато в събота подопечния МУ БЛИЦ гръмна, че е разговарял с Тръмп, а от американската администрация отрекоха да е бил провеждан подобен разговор.

И сега Бай Х*й възнамерява да се оттегли леко встрани, за да гледа сеира как последната му патерица се дъни! А ако пък РБ не се издъни, Борисов има резервен план – сам ще я събори с дежурното „България не може без мен!“

Карикатурата на правителство, което РБ се канят да съставят с подкрепата на ГЕРБ има още една цел: Да заложи капан за Румен Радев, така че той още като застъпи президентския си пост, да започне с непопулярни мерки – като разпуснето на едно мъртвородено правителство. Мъртвородено, но според Борисов ще е демократично избрано и единственото, което е било в състояние да спаси страната.

Но банкянският хитрец този път така се отнесе в машинациите, че май ще се надхитря само и единствено със себе си.

Защото в дупката, която копае, ще падне самия той и партията му.

Която вече е с политическия морал на дърта и разшлявена проститутка! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. А БЕ , ТИЯ КЪДЕ СА СНИМАНИ , ПРИЛИЧА МИ НА ТУНЕЛА НА СТРЕЛБИЩЕТО……………….!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *