Галена ражда във… вана! Виж Тук:

Фолк певицата Галена е решила да ражда второто си дете във вана! Това бил методът, който искала да пробва.

Чалгаджийката отдавна признава, че първото й раждане било доста болезнено и продължило дълго, а тя яко се измъчила. По тази причина  вече е провела бързи консултации  с няколко акушер-гинеколози как да роди най-безболезнено, но по естествен път.

Съпругата на вафления бос Галин била твърдо против секциото,  защото не желаела да загрозява изящното си тяло с никакви белези, колкото и малки да са те. Галена не искала и да чуе да ходи после по пластични доктори да заличава следите, като много други нейни колежки. Освен това знаела, че възстановяването и връщането на сцената е много по-бързо след естествено раждане, отколкото след секцио операция.

Засега всичко с бременността й вървяло нормално и затова смятала да роди също така нормално.

Лекарите й предложили изключително хитов и модерен метод, който се прилага в някои страни, където по-заможните жени дават живот на своите рожби във водна среда.

За целта родилката влиза във  вана с хладка вода, а лекарите наблюдават процеса отстрани и се намесват само при нужда. Такова раждане е много по-безболезнено, но продължава малко повече от обичайното. Водата неутрализира част от болката, казват дами, минали по този път.

Галена си поръчала по време на раждането й във ваната да звучат и любимите й песни.

Очаква се тя да роди през ранна пролет, но засега пази в пълна тайна пола на бебето.

Дни след водното раждане, щом бебока укрепне, тя ще го отведе в замъка на мъжа си във Велико Търново, където ще го гледа заедно с големия си син.

Колко време ще е в майчинство и кога ще се върне на сцената, певицата все още не е решила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/nGk5IY3VU20

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *