Дават Гала на Съд! Водещата съветвала зрителите си да се ЛЕКУВАТ С… УРИНА И ДА СТЪРЖАТ ОЧИТЕ СИ С РЪЖДИВ НОЖ!! Виж Тук:

Зрители на сутрешното предаване „На кафе“  са написали възмутено писмо до  СЕМ заради нестандартните и понякога опасни здравни съвети, които гостите на Гала раздават „най-компетентно“ от екрана.

В писмото се казва, че част от аудиторията на предаването е доста наивна и вярва на всичко, което види, а част от „откритията“ и съветите на отявлени откачалки в ефир много често вредят на здравето и като нищо дори могат да убият някой телеман.

По-лошото било, че Гала не само се съгласявала с гостите, но и демонстрирала върху себе си някои от процедурите в ефир. Като например съвсем наскоро, когато тв. водещата зяпна от екрана и започна пред всички да избелва зъбите си с кукурума.

Зрителите, подписали гневната петиция питат възможно ли е да се тиражират подобни измишльотини от хора без медицинско образование и какво ще стане, ако част от хората започнат да слушат съветите им и да се самолекуват, вместо да отидат на лекар.

Сред безспорно най-страшните съвети, на които сме ставали свидетели в предаването на Гала, беше съветът на някаква кукундрела да сме се лекували с ток направо от електрическата мрежа, пишат ядосаните граждани. Няма ли контролни органи, които да преценят дали тези здравни препоръки не са животозастрашаващи и редно ли е Гала да става съучастник в псевдолечението, като бодро препоръчва от екрана пиенето на урина сутрин на гладно. И други подобни идиотии.

И урината и кукурумата са сравнително най-безобидните, макар че можеш здраво да се разболееш, ако започнеш да пиеш това, което организмът ти е изхвърлил, пише в сигнала.

В това предаване се стигна дотам, че дама на име Кармен Лазарова започна да дава съвети как да  се лекуваме с ток, като преди това пък заяви, че бразилски лечител изстъргал пердето от очите й с бръснарско ножче, което било леко ръждиво… но тя прогледнала!

След това станала негов последовател и сега помага в България на хора с промени в зрението вследствие диабет, като стърже очите им с… ръждясало ножче. И демонстрира това в ефир!

Преди няколко дни пък зрителите получиха съвет да не пият пастьоризирано мляко, понеже било вредно.

Вредно е не млякото, а съветите на Гала, които могат да инвалидизират някого или направо да го убият, пише в сигнала до СЕМ, където се цитират поне 10 подобни на горе описаните „медицински чудеса“, излъчени в пряк ефир.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/wXD2_zfMWxg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *