Антония Петрова спря да крие новото си гадже! Запозна го с родителите си! Виж Тук:

Антония Петрова спря да крие новия си любовник и го представи на родителите си.

Разкрепостената блондинка официално е замъкнала гаджето си у дома в Перник и заявила на майка си и баща си, че това е новата й любов.

Мама Ани и татко Иван се разтопили при появата на кандидат-зетя и буквално го зяпнали в устата. Те го приели в екстравагантното си имение в пернишкия кв. Драгичево и извадили и от пиле мляко да го гощават. Таткото измъкнал от мазето и отбрани напитки, а майката се развихрила в кухнята, за да го зашемети със специалитетите си.

Родителите на Тоца толкова харесали новият обожател на щерка си, че го поканили даже да им гостува за Коледа, а той с радост се съгласил.

Влюбените изкарали целият уикенд все едно са на хотел, а не на гости в пернишкото село. А обслужването било като в петзвезден.

Най-доволен от развитието на нещата бил бащата на миската, който изобщо не харесвал бившия й съпруг Александър Бередин с вечното му пиянстване и последващите алкохолни изблици. Той  искрено вярвал, че красивата му и умна щерка заслужава по-добър мъж до себе си. Затова през цялото време между таткото и руснака тлеела едва прикривана ненавист.

Антония обаче все още крие човека до себе си от медиите, тъй като разводът й с Бередин не е приключил. Те трябва да се разведат и в България, и в Русия, защото направиха две сватби и сега е трудно да ги развалят. Миската не иска да дава козове в ръцете на бившия си и най-вече на адвокатите му, затова се среща тайно с любимия си.

С приятелки тя споделила, че новият й е мил, нежен и богат, всеки ден й прави подаръци и я изненадва. Буквално се отнасял с нея като с принцеса и я правел много щастлива.

Засега двамата не мислят за брак и изчакват да проверят чувствата си.

Новият кандидат е доста по-млад от Бередин и по всичко личи, че е хлътнал до уши, като само чака Антония да се освободи от оковите на злощастния си брак, за да я направи изцяло своя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *