Подкрепя ли Меркел ислямските ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ?!! След атентата в Берлин Истината Лъсна! Виж Тук:

Терористичната атака в Берлин уби 12 души и рани още 50. За бруталното нападение отговорност пое „Ислямска държава“. Това обаче не е нито първия, а уви едва ли ще е и последния джихадистки атентат в Германия.

Почти без изключение извършителите и замесените във всички нападения са мигранти от Сирия, Афганистан, Хакистан и други страни от мюсюлманският свят. Но въпреки това Меркел продължава да твърди, че няма връзка между нападенията и мигрантската криза.

Броени месеци преди изборите в Германия и в навечерието на Коледа, Фрау Меркел и екипът й искат да потулят спомена и за едно друго брутално нападение – масовото сексуално изстъпление в Кьолн, което потресе цял свят. В тази посока са и действията на кметицата на град Кьолн. Г-жа Хенриета Рекер планира да организира големи тържества за Нова година на централният площад в града. Това е обидно, нетактично и дори подигравателно спрямо нещастните жени, които миналата година станаха невинни жертви на криворазбраната либерална политика на Меркел.

Да се върнем на инфантилните планове на кметицата Рекер. След като в продължение на година властите в Кьолн и цяла Германия се опитваха да потулят случая с изнасилванията, сега възнамеряват да превърнат местопрестъплението в гигантско мултимедийно шоу. Иначе казано, ще посипят със сол раните на жертвите.

Мултимедийно шоу може да се организира, но справедливост не може да се даде, съдейки по действията на властите. От близо 2 000-те „клети бежанци“, които изнасилваха, нападаха и ограбваха миналата Нова година в Кьолн, почти всичи вече са на свобода. Над 1 200 жени и мъже станаха техни сексуални жертви, но въпреки това властите позволиха на извергите вече не само да се разхождат на свобода, но и да се ползват от благините на социалната държава. Тоест – нито един от тях не беше екстрадиран обратно. Неотдавна вътрешния министър на Северен Рейн-Вестфалия, г-н Ралф Йегер призна, че „повечето случаи от масовото новогодишно блудство на площада в Кьолн ще си останат неразрешени“.

За разлика от миналата година, когато за реда се „грижеха“ 140 полицаи, сега в Кьолн ще има цели 1 800 ченгета. На ключови позиции в града ще има и контролно-пропусквателни пунктове, които да филтрират тълпите. Над празнуващата навалица ще летят дори хеликоптери и дронове с камери. А кметицата бодро уверява, че властите „няма да пестят средства за сигурността“.

Вече е повече от ясно, че това не се прави от някаква грижа за гражданите, а защото Меркел и кликата й, се страхуват от гнева на избирателите си. Повечето хора, които гласуват за партията й, са с изключително консервативни нагласи и има реална опасност като едното нищо да я накажат, като дадат гласа си на патриотите от „Алтернатива за Германия“.

Нелепият момент във всичко това е, че мерките за сигурност, които правителството на Германия обяви, че е взело тази година, се пропукаха и провалиха преди Нова година и допуснаха нов ислямистки атентат.

Дни преди Нова година, Съюза на полицаите в Тюрингия написа отворено писмо, в което описа плачевното състояние на правосъдието и сигурността по германските градове и как те се превръщат в рай за престъпност от всякакъв характер. Ето и една особено стряскаща част от това писмо, адресирано до вътрешния министър на Тюрингия:

„Правителството ни е оставило почти безпомощтни пред лицето на една превъзхождаща ни сила. Всички политици знаят, че условията, при които ние трябва да пазим реда, се влошават. И какво от това? Промени ли се нещо? Не. Наблюдаваме една неприкрита липса на интерес към проблема от страна на политиците.“

Арабин се Гаври с млада германка на площада в Кьолн, 31 декември, 2015 г.

Вместо да признаят, че пословичните за Германия ред и законност са останали в миналото, и съответно да вземат мерки, неолибералната власт и обслужващите я медии нападат обикновените храждани и обществените личности, които говорят истината за мигрантската криза.
Последната им жертва е председателя на Германският полицеиски синдикат Райнер Венд. Прегрешението на г-н Венд е, че след поредица от изнасилвания, извършени от мигранти каза:

„Престъпниците се възползват от политиката на отворени граници.“

Зам.-председателя на ляво-центристката партия ГСДП, Ралф Щегнер, който е горещ привърженик на мигрантската политика, която Меркел и съюзниците й водят, нападна изказването на Райнер Венд, като го нарече „политически гнусно и тъпо“. Известният германски съдия Свен Ребен нарече Венд „Доналд Тръмп на вътрешната политика“, което очевидно е най-върховната обида, според неолибералите.

Правителството на Меркел може по нова година и да превърне центъра на Кьолн в непревземаема крепост за ден-два, но това няма да премахне проблема. Както писа „Die Welt“, големи части от германските мегаполиси вече са превърнати в „зони забранени за европейци“.

Властите и продажните либерални медии могат да прикриват истината, да представят мигрантското нашествие като нещо позитивно, но ситуацията в Германия ще продължава да става все по-напрегната и опасна за гражданите. Предстои да видим дали народа ще накаже американската подлога Меркел на предстоящите избори. Залогът е съдбата на най-силната и богата европейска страна, а може би дори и на европейската цивилизация! Skandalno.net

Автор: С. Миланов, Скандално.нет

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *