България- 2016 г.: „ДЕМОКРАЦИЯТА“ УСПЯ – ДЪРЖАВАТА УМРЯ! – Коментарът, който ВЗРИВИ ФЕЙСБУК! Виж Тук:

4

Драмата българска се състои най-вече в това, че загубихме националния си разум. За 26 години демокрация соросоидни НПО, информационните промивки и подлото задокеанско финансиране и грубо вмешателство в културата ни, ни превърнаха в стадо без втора сигнална система. И очевидно това ни харесва!

Сега жестоката истина наднича във всеки час и ден от екрани и мегдани. Няма друга държава в Европа, в която мачовските изпълнения на един небръснат министър-председател, който сам управлява автомобила си (Боже, какво геройство!) изместват фокуса от главното и съдбовното- а именно СМЪРТТА НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!

Чийто окончателен, летален изход настъпва с няколко предсмъртни хрипа и конвулсии – с ислямистката агресия на „бежанците“, а в последните дни и покрай ужаса в Хитрино!

Страшното е, че и последната засега трагедия ще мине и замине в архива, като предишните кошмари – Бисер, кв. Аспарухово, Мизия, Горни Лом, влака София-Кардам, мина „Ораново“, наводненията, злополуките в оръжейни складове, строителни обекти и т. н.

Вярно е, че съдбата е по-силна от човека и проклятието се стоварва винаги неканено, но в нашия случай общият знаменател е липсата на държава, която да ограничава рисковете, да омекотява ударите и да облекчава болките.

Всичко е свързано, а целокупната българска драма от четвърт век насам тръгва от една изначална точка, а именно конспирацията срещу държавността, предприета от Андрей Луканов и неговите мекерета от С(ДС) веднага след 10-ти ноември, 1989 г.

След като СССР доброволно отстъпи от Източна Европа и тук се настаниха агентите на ЦРУ, те бързо си създадоха мрежа за политическо влияние, контрол и инженеринг на новопридобитите територии. В България американските ни нови господари назначиха на кормилото на властта и в опозиция ренегати като Желю Желев, Филип Димитров, Иван Костов, Асен Агов, Стефан Софиянски, Венци Димитров, Георги Марков, Александър Божков, Надежда Михайлова.

А заповедта на Вашингтон към тя бе да започнат методично разграждане на държавността, завещана от БКП. Но при всичките си грехове Партията направи много за изграждането на България като пълноценна държава със солидна армия, отлично разузнаване, професионални специални служби, силни органи на вътрешната сигурност и железни граници.

Налице бяха десетки институции, структури, ведомства, органи и организации, ангажирани с опазването на социалната сигурност.

Нека да е авторитарна, даже тоталитарна, но системата работеше почти безотказно. И най-важното – тогава вошкият живот имаше стойност. А сега- не!

Цялата тази конструкция трябваше да бъде ликвидирана като „рецидив от комунизма“, по същия начин както индустрията и селското стопанство бяха осъдени без право на обжалване от задокеанския загонор- Планът „Ран-Ът“.

От самото начало на прехода на преден план бе изведена директивата за умъртвяване на органите за превенция и защита, тъй като новите външни „началници“ се страхуваха от опити за реванш и съпротива срещу новият „цивилизационен избор“.

„Организираният хаос“ стартира с амнистията на Жельо Желев за убийци, изнасилвачи и бандити, много от които се вляха в силовите групировки, премина през криминалната приватизация и стигна до пълната безпомощност или безотговорност на властта пред инвазията на етно-религиозния джихад от юг и юго-изток.

А между тези фундаментални жалони на бездържавността се вписа черната хроника с последен епизод – Хитрино.

Очевидно програмирана в стратегията за маргинализация и постепенна демографска евтаназия на България като потенциален славянско-православен бастион на Русия на Балканите и на границата между християнския и ислямския свят.

Най-обективната присъда е произнесена от фактите. И още как! От 9 септември, 1944 г. до 10 ноември, 1989 г. населението се увеличи с 2 млн. и страната уверено се бе запътила към 10-милионния си гражданин. А в следващия „демократичен“ период се върна към 7 млн.?! Тоест – със 70 години назад – към „златните“ времена на Кобургите. И причината в никакъв случай не е само в емиграцията. В балансите на черната статистика с особена сила натежава обезценяването на човешкия живот, превърнат в стока „втора употреба“ от онези, които сега леят телевизионни сълзи за мъчениците от Хитрино.

А кога същите тия ще обяснят защо живеем по-кратко и по-бедно в сравнение с „комунизма“?

Апокалипсисът в шуменското село Хитрино актуализира истината за разпада на нормалността в съвременна България. Още веднъж подчертавам – навсякъде се случват подобни нещастия. Дори във високо организирани държави като Германия, Япония и Китай. Да не говорим за САЩ и Русия. У нас обаче степента на риска е умножена по 3 поради само(убийствения) субективен фактор. Уви, народът ни е профанизиран и чалгаризиран, след като според някои придворни ибрикчии на предсрочните избори тази пролет отново бил склонен да даде властта на мафията ГЕРБ. А най-страшното е, че политическият ни елит днес е непоправимо продажен и престъпен.

Инцидентът в Хитрино за пореден път ни показа докъде сме пропаднали като общество. За казионната реклама и автореклама на Бойко Борисов не ми се говори, за да не кажа някоя псувня. Оставям го на съвестта на медийния харем и неговите евнуси.

УРА! „ДЕМОКРАЦИЯТА“ УСПЯ- ДЪРЖАВАТА УМРЯ!

Ура, „демокрацията“ успя- държавата умря! И така от Луканов до Борисов бе осъществена директивата на новия ни Голям Брат. Дребни търгаши от рода на Даниел Митов продават на едро съдбата на България. Пред очите ни протича приватизация на нацията, много по-страшна от гангстерските РМД-та на Командира и Ко.

Онзи ден външният министър в оставка изтича до Вашингтон, за да клевети пред Виктория Нюланд, майката на нацисткия Майдан в Украйна, новоизбрания президент Румен Радев със заклинания за „руска опасност“ и промяна на свещения геополитически неолиберален курс!?“
Очевидно като предан агент за влияние, гелосаният комсомолец се отчита пред настойниците си от сектата на Хилари Клинтън.

Нищо не е случайно! И затова не се чудете защо нашето правителство е единственото, което не смее да вземе сериозни мерки и да запечата границата презд навлизащите нерези, излъчили изверга, убил 19-годишната Мария във Фрайбург. А клетото момиче работело като доброволка в лагер за „мигранти“, за да може Меркел да развява зловещата си демагогия…

Жълтите павета няма да си мръднат пръста за народа и ще превърнат страната ни в буферна зона за кефа на истеричната лелка Меркел от Берлин и корумпираните пияници от Брюксел. А всички те са марионетки на Вашингтон, чийто пратеници „Ран-Ът“ още преди четвърт век ни подсказаха, че България е отписана като пълноценна държава и постепенно ще върви към циганизация, маргинализация и ликвидация.

Единствената ни надежда е Доналд Тръмп рязко да смени курса на глобалната американска лудост, произвеждаща военни конфликти, цветни революции и НПО-конспирации а ла „Протестна мрежа“. Да озапти апетита на военно-промишлените акули, готови да взривят света в името на своите печалби, да укроти лумпените от НАТО и да върне Европа на европейците без диктата на ТТИП и СЕТА.

Само при подобно развитие нашенските неолиберални болшевики от породата на Митов, Ненчев, Плевнелиев, Москов, Кънев, Лукарски и останалите пациенти на „неолибералната психиатрия“ ще си седнат на насраните задници. А може би не, след като външния министър в оставка си позволи да злепоставя България в САЩ месец и нещо преди влизането на нови презизенти на Дондуков 2 и в Белия дом.

Заради личния си интерес тези хора са готови да подпалят Трета световна, дори и ядрена война. Само и само да им продължат мандата в джиповете за горските стопанства. Назначават ги директно от Вашингтон, Берлин и Брюксел и затова тичат там на спявка, инструкция и доклад при всеки полъх на вятъра. Сламени хора с празни глави и кухи сърца.

Боже, какви мръсници само унищожиха България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. ..“Почти 10 милиона“.. От тях обаче над 90% бяха българи,а от днешните 7? милиона,я имат четири я не.такава е картинката,малко по-различна..

  2. Скандално.нет, късмет е, че Ви има! Вие сте единствените, от които човек може /ако има мозък и желание/ да научи истината. Всичко, което пишете, е в интерес на България, дано помогнете на бедния ни и оглупял народ да прогледне!

  3. А вие…усвоихте ли евро-атлантическите ценности? Намразихте ли достатъчно Тодор Живков и комунистите! Ха честито ви демокрация тогава!…

  4. Честита Нова Година 2020 – държавата България е мъртва!
    По територията бродят диваци, нещастници и зверове в човешки облик,също глупави оптимисти и всякакви демократични (идва от демон,а не демос) орки…
    О,орисия…
    Бог да прости България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *