Ето как ни ЛЪЖАТ придворните Социолози на ГЕРБ! ГЕРБ Губят от БСП и то с много, но всички агенции сочат „паритет“!

„Има пълен паритет между БСП и ГЕРБ след като партията на Борисов изгуби симпатизанти заради скандала с апартаментите“. Това съобщи преди дни придворната социоложка на ГЕРБ Боряна Димитрова от „Алфа Рисърч“ и за доказателство представи свое изследване, проведено в края на март – 22- 26 март.

Боряна Димитрова от „Алфа Рисърч“

Социологът Михаил Мирчев обаче разкри данни от проучване, проведено от неговата агенция АССА-М в началото на същия месец март, броени дни преди да избухне сагата „АпартаментГейт“. Като данните от неговото изследване тогава бяха потвърдени от още една дозина социологически агенции. Според изследването, БСП води убедително с 1,5 % пред управляващите от ГЕРБ. Такива са били нагласите в дните преди обществото да научи за луксозния мезонет на Цветан Цветанов с ВИП асансьора, за апартаментите на Цецка Цачева, на Вежди Рашидов, на зам.- министърката Ваня Колева… Както и за лустросаното жилище със суперлукс тераса със сауна и барбекю, собственост на шефа на Анти-корупционната комисия Пламен Георгиев.

Представително социологическо проучване от 12 март (преди лавината от апартаментни и други корупционни скандали във властта) сочи преднина на БСП

Какво обаче, ни в клин, ни в ръкав, обяви преди два дни Боряна Димитрова: „Разликата между ГЕРБ и БСП е в рамките на статистическата грешка – с лека преднина на ГЕРБ от 33,9% срещу 33,4% за БСП“. Според проучването на нейната агенция „Алфа Рисърч“. И го твърди герберската госпожа, без да се притеснява от потресаващите противоречия в изнесените от самата нея данни. Защото, пак според същото нейно проучване, 66% от анкетираните българи определили аферата с апартаментите на мастити гербаджии като злоупотреба. А… доверието към правителството паднало до нищожните 13%. И въпреки тези свои данни, които говорят за тотален крах на Борисовата управленска хунта… социологическата подлога на ГЕРБ Боряна Димитрова продължи най-нагло да говори за „паритет“ между управляващи и опозиция!

И на децата у нас им е ясно, че БСП изпревари ГЕРБ и то още преди няколко години. И на децата у нас им е ясно, че въпреки това ГЕРБ печелят изборите, защото ги фалшифицират. БСП води пред ГЕРБ и то с много проценти. И няма как да е иначе, по една проста причина: В страната ни няма нито една каста, нито едно съсловие, нито един бранш, който да има причини да е доволен от управляващата ни десета година шайка. Нека ги разгледаме по групи: 2,3 млн. пенсионери с по 200-250 лв. пенсии ли да са доволни или унищоженият от монополи и все нови и все по-големи такси и данъци дребен и среден бизнес?!? А 600-те хиляди общински и държавни служители с по 800 лв. заплати? Или пък 1.7 млн. работници в частния сектор с по 750 лв. месечно възнаграждение. (цитираните заплати са от националната статистика и не са в брутно, а в реално измерение-б.р.).

БСП води на ГЕРБ и то с много! И то от години. Но на никоя от големите социологически агенции не й стиска да разкрие истинските резултати. Защото и социолози, и политолози, и журналисти си знаят, че без значение от реалните резултати, с американска подкрепа ГЕРБ пак ще фалшифицират изборите. И пак те ще раздават парите за информационно обслужване. А всички гореспоменати се хранят именно от това финансиране. И не само по избори, а целогодишно.

Затова въпреки лавината от корупционни властови скандали през миналата и тази година, въпреки че им е пределно ясно колко малко хора всъщност ги подкрепят, ГЕРБ не са притеснени. Стратегията им за предстоящите евроизбори ще е следната: На такъв вид вот, избирателната активност е традиционно ниска, а пък и машината за фалшифициране на избори на Цветанов, макар че проскърца, ще продължи да работи с пълна пара. А апатията и нежеланието на българина да гласува, само ще улесни работата му.
Именно отчаянието и безразличието на народа, хранят статуквото на Шайката. Правят я по- богата, по- нагла и по- жестока!

А колкото до луксозните мезонети на властта – те са само капка в океана от кражби на ГЕРБ за 10-те им години „управление“. Бъдете сигурни, че България е единствената държава в света, в която държавни служители (общински съветници, кметове, депутати, министри, съдии, шефове на агенции и пр.) стават мултимилионери! Проверено е.

Трагично загиналият вчера в Македония шеф на българската Агенция по вписванията дори си е имал частен самолет! Кой държавен служител по света може да си купи подобна лична придобивка? А народът все така си спи… докато гербаджийските новоизпечени „демократи“ му разказват приказки за лошите комунисти. Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Явно това което става в България се подкрепя от Запада. Целта е ясна. Да изгонят българите от България и да им присвоят земята. За съжаление изход от това положение няма. Ако предателите не са Герб, те ще бъдат някои други. Не политиците, не партиите са виновни за това което става в България, а системата-капитализмът. Колкото е по-нисък моралът в една страна, толкова е по-жесток капитализмът. Точно по тази причина при комунизма съществуваше диктатура. Целта на диктатурата беше да изкорени алчността от човека, най-лошото човешко качество причина за това едни да живеят в разкош, а други да умират от глад.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *