Ето какво Борисов Договори с Тръмп по телефона: БЪЛГАРИЯ – КОЛОНИЯ НА САЩ, А АЗ ОСТАВАМ НЕЙН ПРЕМИЕР! Виж Тук:

Политическият театър у нас няма край и няма край!

След като дълго рева за предсрочни избори, великият ни премиер в оставка изведнъж даде заден. Започна една безумна и трескава поредица от евро-атлантически совалки, за да се закрепи с нокти и зъби на мястото си, като се… преизбере сам.

Часове след внезапния завой, при който Борисов заяви, че избори няма да има, че парламентът не е изчерпан и ще се прави кабинет „Борисов-3“, снощи гръмна и поредната новина, предназначена да облъчи покорното герберско стадо сред простодушния народ:

Борисов говорил с Тръмп по телефона! Ей така на, вдигнал слушалката и му се обадил: „Абе, Доналд, как си, какво правиш? Аз съм Батман от България!“.

На какъв език е говорил нашият „полиглот“, който владее на едно скромно ниво български… и малко шопски, никой не знае.

И как въобще се е състоял подобен разговор, никой не се и пита. Подобни дипломатически совалки си имат установен ред и няма как да набереш не кого да е, а бъдещия американски президент, за да обсъдите прогнозата за времето например. А да не говорим, че американския естабилишмънт е такъв, че на президент може да се обади само президент, а не премиер и то в оставка.

Но кой ти брои протокола!

В краткото прессъобщение се казва, че „двамата обсъдили някои аспекти от взаимните интереси на двете страни“. И толкоз!   За реколтата от царевица в Аризона ли е ставало дума, за ГМО-говедата, или нашият си е поръчвал прясна пуйка за Коледа, обещавайки в замяна едно от прасенцата си?

Зад тази кратка новина обаче прозира нещо много по-страшно. Дали Борисов е говорил с Тръмп или с петия му заместник, никой не може да каже със сигурност. Но политолози са сигурни, че в състоялия се с американската администрация разговор България отново е била продадена и предадена от Борисов!

За какво друго можеш да си приказваш с бъдещия президент, освен за Русия?! И то точно ден, след като санкциите бяха удължени, а нашият Бай Х*й продължава да е най-ревностният им поддръжник?

Така че е ясно и прозрачно: Бойко Борисов отново се е надупил, като е уверил САЩ в безрезервната българска лоялност към краварската политика и раболепно е поискал инструкции и помощ какво да прави. На телефонния тезгях са били поставени отношенията ни с братската руска страна и опасността от „страшните комунисти“, които във всеки момент, при честни избори, ще вземат властта в България. С две думи – думам ти, дъще, сещай се снахо.

Борисов е отправил (към Петия заместник на Тръмп, с който реално е разговарял- б.р.), внушението, че: Комунистите са си избрали президент и той е против санкциите срещу Русия. Идват избори и може „заблуденият“ народ да повтори вота си и да върне комунистите на власт. Тогава страната ще направи завой и… сбогом санкции, сбогом натовски бази, здрасвуйте братушки!

И кой би могъл да защити в такъв момент американските интереси в ЕС и у нас?

Естествено, че ТОЙ!

Бащицата!

Непоклатимия и послушен роб и изпълнител на всяка антибългарска политика!

Бойко – еничара“. Така най-често е наричан от потребителите в интернет министър-председателя ни в оставка.

Социалните мрежи врят и кипят и над 80 процента от потребителите са сигурни, че Борисов за пореден път е продал българския национален интерес, за да се върне на министър-председателското си място. Същото коментират и повечето независими журналисти и политолози.

За да си запази жалкото местенце и да продължи да яха народа, Борисов не се е поколебал да звъни в САЩ, след като получи начална скорост и окуражително потупване по рамото от Меркел, която е таен кукловод на ЕС и основен посредник и разпределител на задачите от Вашингтон към Европа..

Така за пореден път банкянският тарикат е готов да надхитри народа си, да понацелува и пооближе подметките на всички силни в света… за да остане премиер. А иначе чисто технически ще го отиграе по следния начин: Ще използва мандата на реформаторите, а те ще го предложат за премиер.

Важно е само да не се стига до свободни и честни избори! Защото на тях ще изхвърчи! Както той, така и всички останали вашингтонски и брюкселски подлоги и агенти на влияние в българската политика.

Дали е вярно или невярно тиражираното в цял свят твърдение, че Путин е помогнал на Тръмп да стане президент? В условията на хибридна информационна война, е трудно да се прецени има ли в това зрънце истина, слухове ли са или просто майтап.

Но със сигурност е вярно, че Борисов ни го избират ЕС, САЩ, той сам себе си… само не и ние, българите!

Или поне така ни представят нещата Борисов и хората МУ!

А ние ще се оставим ли да продължават още да ни лъжат?

Избираме го НИЕ И НИКОЙ ДРУГ!

И изборът на народа български е БОРИСОВ ДА СЕ МАХА!

Нека докажем, че в безгласната колония България, в каквато ни превърнаха еничарите Борисов и ГЕРБ, все още живее един древен и горд народ! А ако не искат избори през април – ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ДА ГИ ПОМЕТЕМ! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. Май са го отрязали, защото пак квича снощи, че ще ходи на избори

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *