Невероятно, но факт! Гаджето на Деси Слава не сменя дрехите! Виж Тук:

Малката кобра, както е по-известен в светските кръгове спортистът – любовник на Деси Слава се явява на светски партита винаги с едни и същи дрешки.

Дали поради липса на пари, или от криво разбрано оригиналничене и пренебрежение към етикета, спортистът се вее с едно костюмче и въобще не признава писъците на модата.

Вместо да се изтипоса с някоя нова визия и да събере очите на останалите, като непрекъснато променя дрехите и прическата си, иначе привлекателният младеж се е харесал в дрехите, които има и не ги сваля от гърба си.

Това докарва до истерия корифеите на модните партита, които от известно време коментират визията на младежа с изумление.

Те дори не се ограничили само с шепнене по ъглите, а отишли при Деси Слава и започнали да я убеждават, че такова нещо не бива да се случва по изисканите партита. И че според светския етикет човек там може да се напива и да се на*ира, ако иска. Обаче да не си сменя дрехите, е истинско кощунство!

Всеки може да разбере Благой, на когото му е най-удобно с анцуг, тъй като всеки ден тренира, а в костюм се чувства като затворник. Но понеже не е прието да се явяваш по спортен екип всред отбраното светско общество, фолкаджийката все пак го е принудила да си купи още едно костюмче – че поне да ги сменя.

Той се инатял като дете и не искал да се мотае из пробните, за да се снабди с втора такава дреха, понеже според него изобщо не му трябвала. А да не говорим, че носел с омерзение и първата. Най-официалните неща н гардероба му били маркови дънки и тениски.

Може би затова кака Деси не иска да го вземе в Америка за празниците, шушукат светски клюкари.

След като й падна черният печат, фолкаджийката ще ходи на гости на родата си, но младият й любовник остава в България в очакване тя да се върне при него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/0wyTV24V-SU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *