Диляна Попова Фалира заради… Борил! Виж Тук:

Поредния удар от съдбата преживя моделката Диляна Попова
Бизнесът на красавицата е фалирал, а дълго налаганата и обмисляна от нея модна линия вече не е модна и е останала в  миналото.

Преди да се залюби с Блатечки, Попова доста време правеше собствени колекции дрехи, а те се изкупуваха като топъл хляб от младите момичета, които искаха да са красиви като нея. Цените бяха солени, но столичните бръмчалки не жалеха пари, за да заприличат поне малко на любимката си и да се надяват и тях да ги вземат в киното. Приятелки на актрисата също взимаха по някой оригинален парцал.

След като роди сина си Борил, на Диляна й хрумна да прави нещо по-оригинално – модна линия за бебета. Но нещата се закучиха и  плановете й  останаха да висят във въздуха. Заради новото и неуспешно начинание обаче не й остана време да поднови и колекцията си за възрастни и инерцията на бизнеса й падна. Накрая Попова загърби бизнеса, за да се отдаде изцяло на грижите за детето. По този начин хвърли на вятъра едно разработено и печелившо начинание, което я хранеше. А причината за фалита стана липсата й на време.

Сега, за да не разчита само на издръжката на Блатечки,  брюнетката от време на време става рекламно лице на различни продукти, а понякога дори и на конкурентни марки. Тя приема всякакви предложения за работа, които не отнемат много време, но пък докарват добри доходи.

Теорията на красавицата е, че не бизнесът е важен, а майчинството. И пред правенето на пари, предпочита да е всеки ден с детето си и да му дава любов.

А Борил наистина расте като щастливо и обичано момченце. Пък за една истинска майка най-важното е това, твърдят малкото останали приятелки на моделката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/qshkw5wDTw8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НИЩО НОВО ПОД слънцето ..то държавата целата е фалирала ..голям праз милиони не е загубила ,просяка 10лв изгуби и фалира ,за международните стандарти по богатство всички сме просяци ,така че ..затова сме утрепки до един ,а присмеял се хърбал на църбал ..чета по горе

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *