САЩ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ГЕРБ! БОЙКО БОРИСОВ В НЕМИЛОСТ! Ще съставят ли Патриотите правителство! Виж Тук:

12
БойкоПолитическият театър в България работи на пълни обороти и всеки ден вади нова постановка.
Героите са все едни и същи, но за да не отегчат зрителите до смърт (или до революция-б.р.) – сменят ролите си всеки ден.
С най-много роли, разбира се, е заслужилият клоун на републиката и носител на два „Оскара“, връчени му лично от ЦРУ – Бойко Борисов.
Декорите на постановките съмнително наподобяват Женския пазар, където всеки гледа да вземе повече и да плати по-малко. А магазинерите пък са доволни, че пробутват съмнителната си стока, която до утре така или иначе ще се развали.
От няколко дни насам се играе пиесата „Познай кой ще направи правителство“! Днес, иначе треторазредните актьори от Патриотичния фронт, изневиделица изскочиха на сцената от миманса и се изцепиха:
„Не само сме готови, ние сме длъжни да поемем мандат за съставяне на правителство! Затова сме в парламента, затова са ни избрали, за да поемем своя кръст, своята отговорност пред нашите избиратели. Те не са ни избрали да гледаме безучастно как страната пропада в политическа криза и безвремие.
Длъжни сме да изпълним дълга си пред нашите избиратели – да се борим за стабилността на България. (Ние от Скандално.нет го разбираме като „собствената си партийно-финансова стабилност“) и  да направим и невъзможното, но да не се допуска криза в страната“, каза сладкодумно Валери Симеонов, но в гласа му се прокраднаха несигурни и фалшиви нотки, като че сам не си вярва… на ролята!

Симеонов побърза да добави, че се наема да състави правителство единствено и само от чувство за дълг: „Знаете, че ние, Патриотите, от предсрочни избори не се плашим – във възход сме! Ще вземем много повече места в парламента от сегашните“, тупна се в гърдите Симеонов с патоса на герой от древногръцка трагедия.

патриотиПрипомняме, че в началото на седмицата Цветан Цветанов остана като попарен от идеята Каракачанов, Волен и Симеонов да правят правителство, а Вожда му направо побесня и истерично ги поряза с думите: Няма да ги подкрепим!

След много консултации и разменени SMS-и на следващия ден ГЕРБ решиха, че не е зле пък да има едно такова временно правителство, докато стегнат редиците на разклатената си след президентските избори партия. И снощи Цецко достолепно се изпъчи по телевизията и заяви, че патриотите ще бъдат подкрепени от ГЕРБ.

Корнелия Нинова обаче контрира тази сутрин, като усмихнато заяви, че и БСП дава подкрепата си.

Шашнатия Цветанов направи няколко салтоморталета по сцената и днес по обяд отговори: „Щом БСП ги подкрепя, ние няма да го направим“!

И пиесата падна на ниво новогодишно представление в детска градина, първа група.

Откакто е създадена, ГЕРБ всеки ден сменя позициите си! Което води до основателния въпрос, има ли изобщо някаква идеология и позиции тази партия. Пък и партия ли е въобще?! За осем години уродливото бойково формирование така и не осъзна, че на избори се явяваш, за да те посочи народа да му служиш, А не да разиграваш сценки и да се катериш във властта самоцелно – ей така, заради собственото си его… и обогатяване, разбира се!

Вие помните ли едно категорично решение на Борисов и Цветанов досега?

Ние от Skandalno.net – не!

Ветропоказателят и пълен инфантил Борисов все така продължава да си се върти и да играе контра на всеки, който пожелае да направи нещо смислено за страната си! А най обича елементарът Бойко да се инати и да тропа с крак, докато не получи своето!

Бойко си отиваПолитическата игра на ГЕРБ в момента е кристално ясна: ГЕРБаджиите чакат да изтече мандата на Плевнелиев и новият президент Румен Радев да назначи служебно правителство.

След това те ще наредят на платените си соросоидни медии да започнат да стрелят по Радев – ама директно с лайнометите. Целта на това занимание + спонсорирани улични протести ще е да свали служебния премиер на Румен Радев… А сетне ГЕРБ пак ще се ударят в гърдите как са махнали комунистическите некадърници от власт! И заминаваме на предсрочни избори, където с криминалната машина за избори на Цветанов ще се опитат да убедят народа, че никой друг не е достоен да го управлява, освен тях!

Освен това, Борисов чака да се ориентира откъде ще завее вятърът и ще го подкрепят ли пак САЩ и тяхното ЦРУ, които винаги са били най-дебелите му управленски патерици в България. Даже протести спретнаха и спонсорираха американските служби заради васала си Борисов. Но САЩ засега мълчат, а Бойко се изнервя все повече и повече.

Сега решението на Патриотите съвсем му пречи в сценария да се докопа пак до властта.

А партията на Борисов съвсем заприличва на муха, затворена в буркан, който няма капак, но тя не вижда изхода и не може да излети навън.

Затова днес са ЗА, утре – ПРОТИВ, днес ПОДКРЕПЯТ, утре не ПОДКРЕПЯТ… И се държат така шизофренично, че и най-големите им фенове вече не могат да ги разберат.

А то и няма какво толкова да се разбира:

За два мандата нито едно от управленските решения и действия на Бойко Борисов като министър-председател не е произтичало от самия него, а му е бивало спускано от САЩ. Днес обаче в САЩ е пълна бъркотия, заради избора на извънсистемния президент Доналд Тръмп. Американското неолиберално политическо лоби, чиято креатура се явяваше Борисов – изгуби властта. И сега Бай Х*й е кукнал и чака нови нареждания от господарите си, без да е ясно дали въобще ще последват такива.

ГЕРБ в момента са сигурни само в едно нещо – че искат властта НА ВСЯКА ЦЕНА! Защото иначе ще последват арести и затвор за много техни министри! Но в тези свои смешни и жалки опити и напъни… и от толкова блъскане в стените на буркана – той май ще се счупи и… ла комедия – финито!

Имаше ГЕРБ – няма ги!

От Бойковата партия ще остане само един счупен буркан, който дори клошарите ще подритват, защото даже за рециклиране не става.

Пък и щом САЩ се отказаха… Кой ще поиска да рециклира боклуци?! Мястото им е на бунището на историята!

Патриотите няма да направят правителство, защото нямат ресурса за това, а и не могат.

ГЕРБ също – защото никой не ги иска!

Така стоят нещата в действителност! А останалото е посредствен театър! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

12 КОМЕНТАРИ

 1. И Тиквата и така наречените патриоти са популисти. Трябва ни президентска република!

 2. На Борисов ще му ходи добре костюмчето в затвора. А там ще му идва на свиждане кмета на Симитли::)

 3. НИКАКЪВ ПОЛИТИК И НИКАКЪВ ДЪРЖАВНИК НЕ Е БОЙКО! КАК САМО С ЕДНО НАДМЕННО И НЕОБМИСЛЕНО РЕШЕНИЕ ХВЪРЛИ ДЪРЖАВАТА В ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА! ЗАРАДИ ГОЛЯМОТО МУ ЕГО! АКО НЕ Е ТОЙ, НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ! Е, И? НА ЕДИНИЯ ДЕН РЕШАВА ЕДНО, НА ДРУГИЯ ДЕН ВЕЧЕ Е С ДРУГО РЕШЕНИЕ! КАК ДА ВЯРВАМЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК! ГЕНЕРАЛСКА ДУМА ЛИ Е ТОВА ИЛИ НА НЯКОЙ С БОЛЕН МОЗЪК! НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА! ТОВА ДА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ ЕДИН В ПАРЛАМЕНТА! МОЖЕ И ПО-ДОБРИ ДА ДОЙДАТ НА ТЕХНИТЕ МЕСТА! НО ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО, ПРОМЯНА В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА ИМА! СМЯНА НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА С ПРЕЗИДЕНТСКА ИЛИ С МОНАРХИЯ! ТОВА Е ИЗХОДА ОТ КРИЗАТА, КОЯТО СЪЗДАДЕ ЕДИН ГЕНЕРАЛ, ЗАРАДИ ГОЛЯМОТО СИ ЕГО!
  И ДА НЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА, НЕ ТОЛКОВА ЗАРАДИ САМАТА ЦЕЦКА, КОЛКОТО ЗАРАДИ ПАРТИЯТА И ЗАРАДИ ЛИДЕРИТЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ, КОИТО СЕ САМОЗАБРАВИХА И ЗАБРАВИХА ЗАЩО СА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И В ПАРЛАМЕНТА! ЗА ДА СЛУЖАТ НА НАРОДА, А НЕ ДА СЕ ГРИЖАТ САМО ЗА СВОИТЕ БАНКОВИ СМЕТКИ!

 4. Не се заблуждавайте, САЩ НЕ СЕ ОТКАЗВАТ ЛЕСНО! ТЕ ДЪРЖАТ ГЕРБ ЗА ОПАШКАТА И ТОВА Е РБ, разбирай РК!

 5. А докато американците се набутат кого искат, без правителство ли ще стоим? Не ни ли писна да сме 51-щат и то без право на глас?

 6. МНОГО Е ХУБАВО, ЗА ДА Е ВЯРНО ! ПРОСТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ ЧУВСТВО ЗА МОРАЛ…ПРОИЗХОДА ИМ Е МУТРЕНСКИ …ТОВА КОЕТО НАЙ ДОБРЕ ПРАВЯТ Е ДА ЛЪЖАТ, ДА МАНИПУЛИРАТ И ДА КРАДЪТ.ЖИВОТА НА ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ ВЪОБЩЕ АМА, ВЪОБЩЕ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА.НЕ ПРОПУСКАЙ ОБАЧЕ ФАКТА,ЧЕ ИКОНОМИЧЕСКИ СА МНОГО СИЛНИ …

 7. Ей, че сте наясно, мале, мале.
  Много мъка има по този свят, боже, много мъка!
  Не вярвайте хора на тези измислени журналисти!

 8. У НАС ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН – ЧЕТИРИ ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА И ПОСЛЕ НАПРАВО В ЗАТВОРА. САМО ТАКА ЩЕ ЗАРАБОТЯТ ЗА НАРОДА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *