Емилия призна: Знаех, че Коко спи с Преслава

Емилия КокоЕмилия най-после призна, че  Коко Динев, й е причинил сериозно огорчение, слагайки й рога с  колежката й Преслава, пише HotArena.net.

Още преди цели четири години се разнесе слухът, че бизнесменът си е загубил акъла по Преслава. Двамата имаха тайна връзка няколко месеца, от която Преси излезе с чисто нов „Мерцедес“ и приятни спомени  от щедрия любовник.

По това време Коко е бил женен за Емилия, която е била заета да се грижи за сина им Иван. Тя няколко пъти се опитвала да го напусне, но се връщала разплакана, а той и обещавал, че ще й бъде верен.

Накрая тя успяла да преглътне унижението и да му  прости.

Което ме е интересувало, съм го разбрала. Оттам нататък сама съм си решила какво мога да понеса и какво не, казва  Емилия в свое интервю.

Певицата разбрала жестоката истина, че заможните господа могат да бъдат верни само на една жена. Аз смятам, че няма такъв мъж, който  да казва цял живот: “ Да, тя е единствена!“. Те винаги гледат встрани и колкото са по-богати, толкова повече приключения си грабват от живота.

Емилия не е дала прошка и на някогашната си съперница и бивша съпруга на Коко – Анелия.

Ако кажа, че съм й простила, ще бъда лицемерна. Просто  и двете пораснахме и това остана назад в една друга възраст и в друг етап от живота ни“, категорична е  Емилия.

 Уважавам детето й от Коко, двете имаме нормални отношения, но да станем и приятелки е просто невъзможно, казва искрено певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *