Вдовицата на Жоро Илиев се омъжва тайно за Шванца?

Мая Илиева, ЖороМая Илиева се е ползвала от благата на Жоро Илиев досега, само защото е спазвала един сериозен ултиматум.
А той е да не се омъжва за никого и до остане при децата, докато не минат 10 години от смъртта му.  В противен случай – вдовицата щяла да загуби цялото наследство.  За тънката уловка в завещанието Мая разбира от адвокатите си цели три  години след убийството на Главния.
Юристите я предупредили, когато видяли  колко сериозни са станали отношенията й с Ники Шванца. Явно дамата си пада по лоши момчета и по хубави. Заслепена от любовта си Ники, Илиева била решила  да наруши обета си, да го разведе  и да се ожени за него, за да го има само за себе си.
Той обаче не се задоволявал само с една жена, бръмчал из цяла Варна с различни хубавици, правел се на  плейбой, а вкъщи го чакала съпруга и дете. Затова и двамата се разделят, особено когато лъсна  и криминалният статус на Шванца, който бе опандизен зрелищно и разследван за мокри поръчки.
След това Шванца внезапно се покри. Според слуховете  Мая Илиева  му е преотстъпила една от наследствените си вили в Доминикана и той се крие от правосъдието там.
Дали е съвпадение, че сега – след като минаха десет години и изтича забраната й за брак, Мая невинно каза, че планира да отиде на дълга почивка на някое спокойно и топло местенце?
Най-вероятно отива при любимия си и нищо чудно в далечната страна да зазвънят сватбени камбани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *