Дарина Павлова в паника – оплешивява!

Дарина готинаВдовицата на Илия Павлов а е на път да загуби най-ценното си – косата. Мадам Мулти  започнала прогресивно да оплешивява.

Милионерка вече е оформила  огромно чело и космите  главата й стават все по-малко. Според нейни приятели  оплешивяването й се дължи на дългите и  изтощителни диети, на които непрекъснато се подлага, но те така и не дават искания от нея резултат. Явно, за да свали поне малко от натрупаните през последните години килограми, суетната милионерка  плаща доста солена цена.

Никой не й е виновен, след като се подлага на изтощителни режими и изтезава жестоко тялото си с глад, е съвсем нормално да й пада косата. Има седмици, в които кара само на вода и не хапва нищо и пак не може да стане като манекенка. Но видно  това  се връща върху самата нея. Никой  човек, който е наясно с последствията от такива  диети, не би си причинил подобно издевателство с организма си, коментират близки на вдовицата.

Но пък не я жалят. Дарина има достатъчно пари, за да си присади каквато си иска  коса, обаче  нищо не може да замени естествените  й кичури, с които толкова се гордее. Приятелките й твърдят, че тя като цяло тя се е състарила сериозно. Въпреки че постоянно се подлага на пластични операции, изглежда наедряла, изморена и раздразнителна, казват те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *