Емануела простичко: Щастлива съм!

Емануела готЕмануела няма да си клати цяло лято краката в тузарския апартамент, който й подари кланът Диневи в Свети Влас.

Фолкзвездата ще съчетава многобройните си клубни участия по морските курорти и в други градове, далеч от морето, с майчинските грижи. Едновременно с това мисли и за новите си песни.  Ще се връщам и към София, защото имам ангажименти, но  през лятото ще си бъда повече на морето“ – категорична е тя.

Певицата признава, че се чувства щастлива майка и обичана жена. За малкия Митко, който скоро ще стане на половин годинка казва, че е  най-доброто дете на света с изключение на моментите, в които реши да проявява характер. Ние сме си при таткото и заедно  го гледаме. Мисля, че за бебо е по-полезно да диша морски въздух през лятото.

Емануела признава, че често я питат дали е намерила своята истинска половинка в лицето на Димитър Динев. „Надявам се да съм я намерила“ – отговаря тя. Никога не можеш да кажеш, че  това е истинският и е завинаги. Много се надявам да е така, но съм суеверна, защото когато кажеш „да“ започват да стават някакви лоши неща…

И за да не предизвикваме съдбата, казвам, че се надявам това да е моята половинка до края на живота ми. Не смея даже хубави неща да казвам.

Прекрасното е , че той е до мен, подкрепя ме във всяко  мое начинание, много се обичаме и много държим един на друг. Имаме дете,  имаме щастливи семейни отношения – какво повече да искам, пита – подчертава изпълнителката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *