Кошмар! Украински силоваци провеждат тренировки с умиращи домбасци!/ВИДЕО/

украйна тренировкиКошмарна новина обиколи социалните мрежи. Украински войници провеждат засилени „тренировки“ по оказване на първа помощ на ранени бойци в така наречения „Дом на смъртта“.

В тренировките на пръв поглед няма нищо лошо, ако те се провеждат с манекени, или здрави хора. Видео, което е заснето тайно  по време на едно от тези занятия, се появи от няколко дни в интернет.

На кадрите ясно  се вижда как украинските силоваци тичат и развиват дейност на въображаемо „бойно поле“, а  техни обекти по оказване на помощта  не са манекени, а полуживи, охкащи от болка,  останали без ръце или  крака ранени преди това бойци от Донбас.

Украинците изобщо не се церемонят с инвалиците – обръщат ги грубо, подхвърлят ги един на друг, сядат върху тях, натискат ги, за да не мърдат,  извиват им ръцете, или останалото от тях, като им причиняват допълнителни адски болки .

В описанието към видеото е написано, че по този начин „курсантите се тренират да оказват медицинска помощ в условия, които са  максимално близки до реалните бойни действия“.

Гледката е повече от кошмарна и поставя под въпрос моралната страна на „обучението“ у тези, които са я видели. Тя не включва никакъв коментар, че  „тренировките“ са върху живи, напълно беззащитни хора. Украинците явно са решили, че такъв  тип обучение върху истински ранени,  няма аналог и е най-добър за подготвящите за фронта войници.

https://youtu.be/3ReABq0zKAY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *