Държавата Умира! Ситуацията вече е: ИЛИ ГЕРБ, ИЛИ НИЕ, НАРОДЪТ!

Със сигурност няма друга мафия по света, както тази, дето управлява в момента България. Тази, дето я оглавява един селски бандит. Която въпреки, че е обилно заливана с толкова разобличаващи данни от всевъзможни източници, продължава да стои стабилно на политическата сцена, че даже и продължава да управлява. Апартаменти; наркотици; оръжие за терористите в Близкия Изток; убийства; трафик на хора; данъци; откраднати еврофондове; бандитизъм, грабежи; демографска смърт на нацията; магистрали; огради по границата; бягство на милиони в чужбина; изнасилвания; обезлюдяване на цели области от страната; проституиращи медии; дебилизиране, мутризация; продадени паспорти на ЕС; геноцид; унищожена природа; най-мръсна столица в Европа; продажна външна политика; пълна геополитическа безпътица и т.н. Все достижения на ГЕРБ и на въздесъщият й лидер и мутро-премиер Бойко Борисов.

С две взаимосвързани думи – мафия и корупция.

Заради това и в последното проучване на корупцията по света България е страната в ЕС отново с най-висока корупция, като от 180 държави тя е на 80-то място.

Грабеж и даване на своите хора. Най-корупционен режим в Европа и в света, който стана собственик на цяла държава, за което използва три средства: присвояване на чуждото и раздаване на своите авери; агресивна проституираща медийна пропаганда; тероризиране на населението.

Мафията раздаде всички места в администрацията на свои членове и по този начин контролира институциите и си осигурява изборен ресурс.

Но мафията вече открадна и раздаде всичко и сега посегна към частната собственост, под предлога за национализиране.

Що се отнася до медиите, никога в историята на България не е имало толкова продажни и проституиращи телевизии и вестници, заради това сме на 111-то място в света.

Тероризирането на българите става чрез окупирането и овладяването на съда, прокуратурата и службите с открит преврат и убийство на гражданското общество.

Това означава, че този „преход“, който България не познава в своята нова история и в който бяха сменени строят, съюзите, съседите, икономическата система, законите и конституцията, беше извършен от около 1000 души, изплували от политическата канавка маргинали, игноранти, социални лумпени и мафиоти. И, ако България има някакъв принос за Европа през последните 30 години, това е във въвеждането на теорията и практиката на макрокорупцията, т.е. купуването на върхушките на цели политически партии с евтини бонбончета и дребни подкупи.

Заради това политиката у нас е преди всичко корупция.

Такъв е политическият пейзаж на съвременна България – хаос и смръдня.

България продължава да е под окупацията на откровени бандити, политически кретени и икономически олигофрени, които ще продължат да крадат от вашите данъци, за да си плащат големите заплати, ще продължат да мародерстват еврофондовете, за да си пълнят гушите и срещу комисионни да ги раздават на свои фирми, ще продължат да се крият в т.нар. Народно събрание, за да не влизат в затвора и ще продължим да плащаме охраната на един дебел селски бандит, за да не го ликвидират неговите аверчета.

България е пъпът на съвременния европейски кошмар и новият Джурасик парк на Европа. Къде има другаде такава територия, на която политическият и обществен живот е чист дарвинизъм в смисъл, че оцеляват по-тъпите и по-силни животни.

Ситуацията вече е: „те или ние“. Спиралата на взаимната „омраза“ ще се навива, докато не се скъса. България е срещу тях и те – срещу нея.

И за първи път в историята ни става дума за истинска национално-освободителна война с всички допустими и недопустими средства.

Това е най-острият социален сблъсък след 1990 г., който преминава в социална революция срещу криминалната система и управляващата мафия.

Сега лозунгът е: „Да ги избием, преди те да са ни избили“.

Тъй като външният западен враг не искаше да си цапа ръцете, намери вътрешни слуги, на които беше отредена задачата да унищожат България. И вече 30 години те само плюскат и крадат. И се ръфат помежду си за онова, което е останало за доразграбване.

В страната беше въведено извънредно положение и окупация на вътрешни и външни бандити. Войната е между нас и тях.

Налице е класически пример за национално-освободителна война.

Мафията трябва да бъде унищожена. Всички средства са позволени и легитимни.

Ние тях, или те нас…? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ВЪВ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПЪРВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА СЪБУДЕТЕ СЕ ПОТОМЦИ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА СЪС НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ ЗАЕДНО ЕДИННИ ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА БЕЗ ПАРТИИ ИЗЯДНИЦИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА СЪС ОБИЧАНИЯ НАРОДЕН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ НАТО ЕС САЩ СОРОС БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ХУНТАТА МУ ГЕРБ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  3. Кодовата фраза за този феномен е „един живот живея“. Може на някого да се струва безобидно мото, но това е страшна фраза. Тя оправдава всички неморални действия на самият индивид и на всички около него. Може да ви се вижда отклонение от темата, но българите са изгубили духовното в себе си и това от рана се превръща в гангрена. Проблемът по принцип не е Бойко, а че сме народ от бойковци и явно не е от вчера.

    • Поклон доземи, Иване за това ти прозрение. Умен човек си и ми се щеше да те познавам.

  4. ПРЕКЛАНЯМ СЕ ИВАНЕ ПРЕД ТЕБЕ ЗА ИСТИНАТА СЪС ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ И ВСЕ ПАК НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ТРЯБВА БУДИТЕЛИ ОРГАНИЗАЦИЯ РЕВОЛЮЦИОНЕН КОМИТЕТ

  5. ЩЕ ОСТАВИМ ЛИ КРАДЛАТА ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА ПРЕДАТЕЛЯ СОЛОМОН ПАСИ И МАФИОТА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ ДА ДУХНАТ СВЕЩЙ НА БЪЛГАРИЯ НАТЪПКВАЙКИ Я СЪС НАТО ЗА ПРИЦЕЛ СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ И Ф_ 16 АМЕРИКАНСКИ ТРАСКАЛЯЦИ ЗАРАДИ КОИТО НАРОДА ДА МРЕ ОТ ГЛАД И ДА БЯГА ОТ АДА БЪЛГАРИЯ СТРЕЛЯЙТЕ БРАТУШКИ СЪС ВСИЧКИТЕ СИ НАЙ НОВИ ОРЪЖИЯ ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ И БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СВЪРШВА СЪС ТОЗИ АДСКИ ЖИВОТ СТРЕЛЯЙТЕ САМО ВИЕ ДА СЕ СПАСИТЕ ДЪЛЖИМ ВИ ГО ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО

  6. БОЙКО МРЪСТНИКО БЪЛГАРОУБИЕЦ ПОЗЕЛАНИЯТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗА РОЖДЕННИЯ ТИ ДЕН Е ДА ТЕ УБИЕ ГОСПОД ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ

  7. НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТЕ РАЗБРАХМЕ ЧЕ СТЕ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС МАФИОТСКАТА ХУНТА НА БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА НАПРЕД НАРОДЕ СЪС НИНОВА ЙОНЧЕВА И РУМЕН РАДЕВ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА СЪС ИСТИНСКАТА НИ ИСТОРИЯ И ВИНАГИ СЪС БРАТСКА ВЕЛИКА И СВЯТА РУСИЯ

  8. ДА ЗАПОЧВАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС ТЕ СА УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА И ШАЙКАТА МУ ГЕРБ

  9. I blog often and I seriously appreciate your content.
    Your article has truly peaked my interest. I am going to bookmark your website and keep checking
    for new information about once per week. I subscribed to your RSS feed too.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *