Дълбоката Любов Между Алисия и Бирмата. Ето Каква е Истината:

Алисия БирматаЖълтите медии са в истерия и имат нова тема. Гаджета ли са Алисия и Бирмата, ако да – откога, къде са били и какво правят.

Журналисти се надпреварват да правят разкритие след разкритие.

Лек преглед на печата:

Алисия се влюби в Бирмата и се пренесе у тях.

Алисия тайно отиде в Тайланд.

Преслава се върна при Бирмата.

Преслава в потрес и депресия от изневярата на бившия й любим!

Ники Михайлов шокиран – мислел, че Алисия е в Албания да снима клип, а тя се изсулила със Станоев в Тайланд, докато той се грижи за Валерко.

Бирмата се сби със сина на Златко Баретата за девойка в заведение.

Папараци заковаха Бирмата и Алисия на летището на връщане от Тайланд.

И така нататък, и така нататък…

Каква е истината ли? Ами и Шерлок Холмс ще се обърка.

Ако Алисия се е пренесла да живее при Бирмата, какво прави малчугана Валерко под грижите на бившия вече Ники Михайлов? Или Алисия е зарязала детето си от любов?

Ако Бирмата е толкова влюбен от два месеца в Алисия, че не може да диша без нея, защо Ники Михайлов и Преслава са се сетили да се депресират чак сега? И ако наистина Станоев не може без нея, какво прави сам в бара, в който се сбил със сина на Баретата, закачайки като селски ерген приятелката му?

Нещата не само не се връзват, ами и жестоко се разминават. А Алисия, докато си кара медения месец в Тайланд, в същото време се раздвоява и се появява със стара рокля на участие в столичен клуб, за което изяжда критиките на същите медии, според които е в същото време е в Тайланд. Сложно стана, нали?!

Тази вечер пък Николета се кани тотално да разкости двойката Алисия – Бирмата, като покаже снимка как двамата излизат от летището.

Каква е истината ли? Алисия и Бирмата са дълбоко влюбени от два месеца. Но нито близките им, нито самите те знаят това! Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/p0dDFzCRl-Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *