Кой Отвлече Дъщерята на Брендо? Вижте Истината:

ЛараКой отвлече дъщерята на Брендо?

Този въпрос не получи отговор две години и половина и ще остане сред ония загадки в българската криминална хроника, които никога няма да бъдат разгадани. Причината е, че родителите на малката Лара отказват всякакво съдействие на прокуратурата. И то не на инат, а от страх. Те упорито твърдят, че нямат представа кой е похитил дъщеря им и кой после я е върнал след близо два месеца.

Самото дете е разпитано няколко пъти от психолог, но също не може да обясни къде е било държано. Само казва, че към него са се отнасяли добре и не са го тормозили.

След хиляди събрани косвени доказателства, прокуратурата внезапно спря делото за отвличането на малката Лара и така похитителите никога няма да бъдат наказани.

Причината е най-вече в пълното мълчание на  Евалин Банев – Брендо, който по време на разследването беше в затвора. Донякъде той казва истината – от него не са искани пари за откуп и той пари не е плащал. Лично той наистина не е! Но майката се е свързвала неведнъж с похитителите, а след това е изпълнила исканията им.

Говори се, че семейството е платило половин милион евро откуп за момиченцето, но по такъв начин, че дори опитни криминалисти не са  могли да разберат откъде са взети парите, през какви сметки са минали и как е платен откупът.

И Брендо, и жена му, предпочитат дъщеря им да е жива и здрава, вместо да съдействат на прокуратурата и да намерят престъпниците. Явно двамата се страхуват и не желаят похитителите да бъдат наказани. Може би и Брендо знае кой стои зад похищението, но никога няма да отвори уста и да каже.

Така едно дело за най-дръзкото отвличане на дете в центъра на София, бе прекратено и никога никой няма да разбере истината.

А Лара вече е скрита в пансион в Англия и за безопасността й се грижат пратени от родителите й хора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *