Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мутренско меле! Бирмата и Сина на Баретата се Биха до Кръв в Дискотека!

Бирмата БаретатаПоредно мутренско меле спретнаха в софийска дискотека  Георги Станоев- Бирмата и големия син на Златко Баретата – Алекс.

Битката на „титаните“ станала преди две седмици,  но шефът на заведението и  полицията се опитаха да го потулят по молба на участниците в екшъна, достоен за Дивия Запад.

Бирмата яко се черпел със свой приятел, зорко наблюдаван от охраната си, а синът на Баретата  бил на друга маса  с приятелката си и само с един гард. Кавгата станала,  след като приятелката на Алекс отишла до тоалетната да се освежи, гримира и напарфюмира.

Докато се връщала към масата си, хубавицата минала покрай  Малката Бирма, който се зазяпал в нея и й направил  неприлично предложение, наричайки я с нецензурни думи. Момичето не му обърнало никакво внимание,  но охранителят, който вървял подире й веднага докладвал за случката на господаря си.

Алекс тутакси скочил  да потърси сметка на Бирмата за лошото му отношение към неговото момиче и двамата веднага се сбили, нанасяйки удари във физиономиите си. Бирмата даже извадил пистолет.

Веднага се намесили гардовете им. Алекс се оттеглил заради численото превъзходство, но след малко се върнал на полесражението с още двама авери и охранителя си. Той държал бухалка, а на кръста му бил запасан пистолет. Битката се разразила отново, хвърчали чаши и бутилки, а повечето от посетителите избягали от заведението, докато утихнат страстите.

Охраната на дискотеката избутала двете биещи се компании навън, където те продължили да си нанасят удари. Младите бичета били целите в кръв, а част от гардовете им се търкаляли на земята.

Накрая оцелелите натоварили известните синчета в джиповете им и ги отдалечили от местопрестъплението, тъй като се чули сирени на полицейска кола.

Двама от гардовете на Бирмата отишли да им кърпят главите в „Пирогов“, а героите от екшъна отишли в частни клиники да им прегледат раните.

И двамата си обещали, че ще отмъстят жестоко за брания в заведението срам. Очаква се втора серия от епичната битка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *