Доказа се: Бойко Борисов е Истинския Собственик на къщата в Барселона! + Скандални Снимки на Борисов с Борислава Йовчева!

+ УНИКАЛНА СНИМКА НА БОРИСОВ В КОМПАНИЯТА НА ЛЮБОВНИЦАТА МУ БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА – ЛЮБОВ ЗА 3 МИЛИОНА + КЪЩА В БАРСЕЛОНА! ВИЖ ПО-ДОЛУ В СТАТИЯТА:

Каталунското издание  „Ел Периодико“ днес категорично доказа, че именно българския министър-председател Бойко Борисов е истинския собственик на къщата в Барселона за 3 млн. евро. В днешната си публикация изданието установява, че луксозният магазин за дрехи в центъра на Барселона, в който любовницата на Борисов и вероятно майка на детето му – Борислава Йовчева се е занимавала с „управление и контрол“, изненадващо и на бургия е бил затворен. Затварянето му съвпадна с вчерашния ден, в който вестникът публикува 3 статии, че полицията в Каталуния Mossos d´Esquadra и специализираното звено за борба с корупцията към испанската прокуратура разследват произхода на 5 млн. евро, инвестирани през 2013 г. в имоти в Барселона през фирмите Numin Invest SL и Emma BGS SL, които са свързани с бившата манекенка и нейното семейство. Там е работата обаче, че днес лъсна и пряката връзка между Бойко Борисов и Борислава Йовчева.

Работещи в съседни търговски обекти потвърждават, че скъпият магазин за дрехи на централната барселонска улица Paseo de Grácia е бил затворен между в петък. Пак от вчера на витрината му виси обява на агенция за недвижими имоти, която гласи, че помещението от 140 квадратни метра.

Ето видеото, заснето от съседен магазин, на което ясно се вижда, че Йовчева се изнася от магазина. ВИЖ ВИДЕОТО:

Днес лъсна и снимка на Борисов в компанията на манекенката Борислава Йовчева, от който фотос ясно и нееднозначно личи, че по онова време двамата са били в интимни отношения. Което противоречи на клетвите на българския министър-председател, че „аз тая дама въобще не я познавам, никога не съм я виждал“. Е, очевидно я е виждал… че и нещо повече!

БОРИСОВ В КОМПАНИЯТА НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА – ЛЮБОВ ЗА 3 МИЛИОНА + КЪЩА В БАРСЕЛОНА!

Разследването на каталонската полиция и вестника е установило, че имотът е закупен за 3 млн. евро през 2013 г. и е на името на Numin Invest S.L. Между януари и юни 2013 г. бившият модел Йовчева е единственият управител на тази фирма, чийто капитал е 3000 евро, сетне длъжността управител е заета от баща й, който е допринесъл с апорт от 3 006 евро. Има и втора компания, но да не навлизаме в подробности – тъй или иначе, „агентите не са намерили данни в подкрепа на това, че ексмоделът и любовница на Борисов, Борислава Йовчева и баща й имат законни доходи, които биха могли да финансират толкова висок стандарт на живот“. Както пише „Ел Периодико“, в своите доклади пред службата за антикорупция те припомнят, че според сигнала парите „са свързани с недекларирани средства на висши служители на българското правителство и висшестоящи български политици“, сред които Борисов.

Уф, не вървеше някак премиерът да извика от Брюксел, където го свари скандалът, онова, което каза за българските медии по повод на една фейк новина – че си бил купил остров в Гърция. А именно: „Просто нещастни, долни лъжци жълти! Мръсници! Лъжа след лъжа! Жалки, нещастни, долни лъжци мръсни!“, нали? Говорим за голяма и влиятелна медия, да повторя, не за няколко български жълти сайта , където и сам той може да пусне нещастна, долна, жълта лъжа, за да сведе сетне всяка истина за себе си до такава.

„Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция. Просто нещастни, долни лъжци жълти! Мръсници! Сто души да повярват на това… Има в гръцка преса, а ни остров, ни гявол… лъжа! Лъжа след лъжа! Жалки, нещастни, долни лъжци мръсни!“. Това каза тогава Бойко Борисов.

 Днес няма и помен от онзи гибелен гняв, сравним само с този на Ахила Пелеев. Днес българският премиер пак е ядосан, даже направо вбесен, но е едно анонимен наш сайт да „цитира“ неназовани гръцки медии, че премиерът български си е купил остров, а съвсем друго е „Ел Периодико“ – най-влиятелното издание в Каталуня, да напише, че полицията и антикорупционната прокуратура водят разследване срещу него по сигнали за „пране на пари“ с крайна дестинация Барселона.
И в двата случая бе замесено името на Бойко Борисов, но за разлика от островната „пунта мара“, в барселонската история с манекенката, която тъне в разкош поради предполагаемата й връзка с министър-председателя на България и това, че вероятно детето й е от него, явно Борисов има какво да го притеснява. Все пак не той самият, извинете!, не някакъв си жълт сайт е пуснал партенката за о. Фидониси край Кавала, за да отприщи премиерът огън от ноздрите си. Не, не и не: „къщата в Барселона“ е вече устойчиво словосъчетание, нещо повече от луксозна вила с басейн, край който някогашната миска Борислава Йовчева протяга загорели дълги бедра. „Не е измислица, тази премиерска идилия е съвсем реална…

Впрочем за нея се знае още от 2016 г., когато сайтът „Биволъ“ пусна част от запис на разговор между „двете каки“ (съдиите Румяна Ченалова и Владимира Янева) и столичния адвокат Момчил Мондешки. Бойко Борисов обаче вяло отрече да е купувал къща за 1.5 млн. евро в Барселона, подхвърли репликата: „Ако ми намерят къща в Барселона – да я вземат“, и с това темата приключи. Поне у нас. Защото Цацаратурата и другите служби на пряко премиерско подчинение не се захванаха с данните от тези записи, уличаващи Борисов в търговия с влияние и корупция, ами наченаха някакви неадекватни проверки кой бил направил запасите.

Чак три години по-късно Елена Йончева от БСП реанимира скандала с премиерската къща в Барселона, като същата внесе и сигнал до прокуратурата. Тогава вече премиерът Борисов провидя заговор „на три центъра“, посочени надлежно от верния му паж и глашатай – депутатът Тома Биков.

Накратко ни се обясни следното: Срещу властта се работи по сценарий за „пречупване“, като в основата му са все „старите ченгета”. Единият двигател е Цветан Василев, който финансира сайтове, за да публикуват новини „за къщи в Барселона“, другият център дето ги клати, се е разположил удобно на „Позитано“ 20, а третият се върти около президента Румен Радев. И понеже всичко това съвпадна  с „АпартаментГейт“, който гръмна покрай закупен от Цветан Цветанов луксозен имот с ВИП асансьор, за всеки случай се добави и четвърти център – „хибридна атака с кремълски произход“ (по в. „24 часа“): „Неслучайно враговете на ГЕРБ непрекъснато подчертават, че скандалът „АпартаментГейт“ тръгна от американски сайт („Свободна Европа“ – б.р.)…  Теорията за американската намеса се превръща в опорна точка толкова натрапчиво, че може би става дума за някаква димна завеса, която да прикрие истинския произход на атаката“.

Възможно е, разбира се, Путин нарочно да е бил тласнал Цветанов да влезе в капана с апартамента със собствен асансьор в луксозната сграда, изписана с глаголица. Но докато за истинския произход на атаката така и не научихме, поне произходът на самия скандал се оказа истински.

В този ред на мисли: възможно е и сега лично Путин да е насъскал каталунските прокуратура и служба за борба с корупцията да хукнат с изплезени езици по барселонската следа, та белким ги отведе директно до премиера Борисов. Със сигурност „атаката“ на каталунската прокуратура не стъпва на гола поляна, разследвайки Борисов. В Барселона агенти на Службата за икономически престъпления „наблюдаваха и заснеха вилата, която те определят като „имот с висока стойност“, разположен в жилищен район на Esplugues de Llobregat, с „частна охрана и модерни системи за наблюдение“.

И нещо повече, в рамките на година след подадения от гражданската организация БОЕЦ сигнал, разследването е установило, че имотът е закупен за 3 млн. евро през 2013 г. и е на името на Numin Invest S.L. Между януари и юни 2013 г. бившият модел Йовчева е единственият управител на тази фирма, която има капитал от 3000 евро, сетне тази длъжност е заета от баща й, допринесъл с апорт от 3 006 евро. Има и втора компания, но да не навлизаме в подробности – тъй или иначе, „агентите не са намерили данни в подкрепа на това, че ексмоделът и баща й имат законни доходи, които биха могли да финансират такова ниво на живот“. Както пише „Ел Периодико“, в своите доклади пред службата за антикорупция те припомнят, че според сигнала парите „биха били свързани с недекларирани средства от висши служители на българското правителство“, сред които Борисов.

Уф, не вървеше някак премиерът да извика от Брюксел, където го свари скандалът: „Просто нещастни, долни лъжци жълти! Мръсници! Лъжа след лъжа! Жалки, нещастни, долни лъжци мръсни!“, нали? Говорим за голяма и влиятелна медия, да повторя, не за informiran, където и сам той може да пусне нещастна, долна, жълта лъжа, за да сведе сетне всяка истина за себе си до такава. Но се намери решение, де, в това българският премиер е просто цар и няма равен – спусна опорните точки до подчинените си посредством предълъг монолог, тъй щото верни министърки да ги закаканижат нататък по медиите, а „мисирките“-журналистки, както ги нарече с любов и омерзение, наостриха пера (и в двата смисъла на думата), за да клъвнат враговете на стабилността. Че и те, враговете, бол – с Радев ли да почнеш, с БСП ли да продължиш, или да свършиш Путин?

И не се шегувам: след като родни сайтове и вестници надълго и нашироко обясниха как руската ТАСС веднагически е препечатала новината от „Ел Периодико“, което доказвало намесата на Москва. Пак допряха до десният им вече опонент Иван Костов. И го разнищиха само защото си позволи вчера да коментира с неласкав тон скандала с къщата на Борисов в Барселона. Костов имал два тъмни съветски периода в живота си, за които не искал да си спомня и говорил с неохота, написаха като един три централни вестника днес. Първият е в украинския град Кременчук, където учил за летец. Вторият е в Москва вече като асистент по политикономия на социализма от Центъра за идеологически дисциплини към ВМИ „Ленин“, където е слушател в академията на ЦК на КПСС. Негов научен ръководител бил „комунистическият динозавър“ и идеолог на съветската система професор Владимир Дорофеевич Камаев.“. Това написаха днес медиите на ГЕРБ по повод скандала с къщата на боса им Борисов в Барселона.

А ето и най-смешното от публикациите на верните на Борисов мисирки: месеци наред може да не им бе ясно кой е източил водата на Перник, да речем, но за сметка на това същите тия мисирки моментално ни информираха какво представлявал собственикът на „Ел Периодико“: „Франсиско Хавиер Мол де Мигел… неведнъж е посочван като човек, който купува конкретни издания само за да ги затвори и фалира.

Определян е като безмилостен човек, за когото печеленето на пари е издигнато в култ. Баща му също бил изключително интересен. Бил военен от Майорка, свързван е с шпионски действия и извършване на саботажи в полза на фашистите. Мол забогатява 28-годишен, задават се доста въпроси за произхода на средствата му. Семейството на съпругата му – Сарасола, също не било случайно. Българските мисирки на мига го свързаха с колумбийския наркокартел „Меделин“ и трафика на оръжие.“ Освен това натопиха „Ел Периодико“, че „откровено поддържал сепаратистката политика и опитите за откъсване на Каталуния от Испания – дейност, за която се знаело, че се подкрепя активно от руските тайни служби“; припомня се също, че „още преди три години гръмна скандал, че испанските спецслужби разследват евентуална намеса на руските тайни служби в политическите трусове в Каталуния с цел дестабилизирането на Испания и на целия Европейски съюз“.

След тези „разкрития“ мисирките на Борисов и ГЕРБ правят и „гениалния“ извод: Ясно е като бял ден, че сега тия руски служби ще ударят по основна фигура в ЕС, негов крепител, стожер и опора, какъвто се явява министър-председателя на България! Обединили всички сили, от Кремъл през „съседа по месторабота“ до концерна „Меделин“ и Цветан Василев в Белград, руските шпиони удрят Борисов- т.е. Европейския съюз право в слънчевия му сплит!

Интересното е, че през 2016 г. руският сайт „Московский монитор” написа как Борисов получил подкуп от 50 млн. долара, за да не се намесва руската държава в сделката с БТК, в която има акции. Новината беше препечатана от десетки руски издания, самият „Московский монитор” не е анонимен сайт, само че нашият премиер предпочете да си замълчи. Не се спомена тогава за „руска хибридна атака“. Просто тия приказки станаха модерни на един по-късен етап. Сигурното е, че Борисов е крал, мамил, лобирал, търгувал свлияние… и от тази си дейност е спечелил милиарди.

А ето и друг любопитен детайл: През юни 2013 г. Волен Сидеров, по онова време „златен пръст“ на тогавашното парламентарно мнозинство, обяви, че със самолети на правителствения авиоотряд „са изнасяни огромни количества пари в кеш – въпросните потоци от пари, и са внасяни по банкови сметки в Ливан“. Това, каза още лидерът на „Атака“, „са го правили Цветанов и Борисов лично и чрез техни подставени лица – Пашата, Каратиста и други“.

Борисов заведе дело срещу Сидеров, като в крайна сметка се наложи да даде 35 хил. лв. за разноски, докато Волен – едва 900 лв., но майтапът е, че сетне атакистът му стана коалиционен партньор.

Но в крайна сметка няма нужда да гадаем, когато и без това е ясно, че един невинен човек няма от какво да се притеснява. Той заспива с ясната мисъл в главата, че каквито и слухове, клюки и цели конспирации да висят над нея като секира, главата му няма да падне. А Борисов е притеснен, при това доста. Притеснен е, понеже истината, по собствените му думи, „рано или късно излиза“. В България обикновено много късно, обаче все пак излиза. За това той е прав и в момента тази му правота със сигурност не го радва. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Ставате вече вулгарни с бъркането в личния му живот на Бойко!
    И ако има къща,какво от това?

    • Личният живот, чадо, си е личен, ОБАЧЕ ако не нарушаваш законите, а в този случай явно са нарушени и въпросният имот е част от доказателствата.

  2. Как какво бе, каун ? Това са 3 милиона евро откраднати от нас ! Малоумник такъв !

  3. Разбира се, че къщата е негова, има много несъответствия в приказките на ББ, Александър Чаушев и самата метреса Борислава. Манджа с грозде, всеки от тримата казва различни неща. Елементарно е за проумяване на истината.

  4. Докато. Хиляди. Български. Деца. Тънат. В. Мизерия. Гладуват. И. Умират. Борисов. Българоубиеца. Краде. Народни. Пари. За. Да. Издържа. Любовница. И. Копеле

  5. Истинския проблем за Бойко Борисов е: В Испания, Борисов се разследва за корупция,пране на пари и участие в организирана престъпна група!!!

  6. Др. Борисов , ако е истина това за което се пише в статията, аз съм кандидат за тази къща така както казахте че ако имате тази къща да взема който иска . Е аз я искам

  7. Всичко си дойде на мястото. В социалните мрежи се мъдри и още една новина, че Тиквата е седял 8, с думи, осем месеца в затвора Панкрац в Чехия за трафик на крадени коли през 1990 г. Цялата група състояща се от Борисов, Карамански и други е била натоварена на самолет и изпратена в България по време на управлението на Луканов. Цялата тази афера е била потулена от Любен Гоцев, а престъпниците освободени. Андрей не може да не е знаял за това и е бил готов да я разкрие когато трябва и това му костваше живота.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *