Джино се изфука: Хонорарът ми беше 18 пъти повече от този на Моника!

Джино победителДжино Бианкалана си остана същият фукльо, какъвто беше в Брадъра.

Той не пропусна да каже в свое интервю, че е взел хонорар , който е 18 пъти по-голям от този на Моника Валериева. На толкова са ме оценили, заяви самодоволно той. Това не са пари за участие според мен, а за компенсация на загубеното време и ползи, които можел да има, докато е затворен в Къщата. Аз в никакъв случай не се хваля с парите си, но  умия да ги ценя и умея да си отстоявам цената.

Каниха ме в това предаване преди две години, но тогава бях много влюбен в Джена и не исках да губя цели два месеца без нея. Сега се съгласих, защото нямам голяма любов, загубих я.

На въпроса защо Златка Димитрова е казала, че не е милионер, а обикновен шофьор на ТИР, екстравагантният американец каза, че няма нищо срамно, ако имаш фирма за превози, от време на време самият ти да  изпълняваш някакви поръчки. Не си представяйте, че в Америка е като тук – началникът стои в някакъв офис и раздава заповеди- там едновременно ръководим фирмата и работим н в нея. Срамна работа няма.

А коя е тази Златка Димитрова? Не я познавам. Ако я знаете, пратете й много поздрави от мен, заяви пренебрежително Джино.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *