Шок! Блатечки и Диляна се ожениха тайно в САЩ!

Блатечки ДилянаАсен Блатечки се  ожени за Диляна Попова тайно от повечето си приятели  в САЩ. Това се случило преди няколко дни.

Най-одумваната двойка решила да избегне прожекторите у нас и  да сключи брак зад Окена, далеч от всякакви папараци. Те тайно приготвили документите си в България и дори заминали поотделно за Страната на неограничените възможности, като се срещнали чак на летището.

Асен Блатечки отиде в Лос Анджелис , за да рекламира  филма „Съдилището“ , който е нашият кандидат за наградите „Оскар“.

С него тайно и в последния момент  отпътувала и Диляна заедно със сина им Борил. Малцината колеги, които пътували с тях в САЩ , помислили, че скандалната двойка иска да се усамоти далеч от родните клюкари. Само че двамата влюбени имали други планове. И помолили  режисьора Стефан Командарев, автор на „Съдилището“, да им стане свидетел, като на бракосъчетанието не поканили никой друг.

Асен и Диляна искали да запазят сватбата си в тайна и на церемонията, освен Командарев, с тях бил само синът им Борил , който е  на годинка и два месеца. Послушният бебчо явно усещал, че става нещо важно, затова не гъкнал по време на  церемонията. Майка му пък била пременена в елегантна булчинска рокля и изглеждала зашеметяващо.

Бракът в САЩ се признава в България, затова двамата избрали да се венчаят там. Те проучили какви документи им  трябват и ги изпратили по интернет. Не искали никой тук да знае, особено жената на Блатечки Катерина и дъщерята, която тя му роди и вече е тийнейджърка. Процесът по бракосъчетанието бил улеснен от факта, че Асен никога не се е женил за Катерина и нямал нужда от формалности по развода.

Младоженците  си спретнали медена десетдневка и всеки ден посещавали най-интересните места в града.   Асен изоставял младата си булка само когато имал работа по прожекциите на филма и пак се прибирал при нея.

Как ще реагират двете Катерини – майка и дъщеря, след връщането му, никой не знае, но най-вероятно ще продължат да го обожават..

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *