Ден 35: Протест пред Германското посолство! Българите към Меркел: Сляпа ли сте за корупцията в България? (Снимки + Видео)

На 35-тия ден от началото на протестите, днес в 18.30 стотици граждани застанаха под прозорците на германското посолство в София и попитаха канцлерът на Германия Ангела Меркел сляпа ли е за чудовищната корупция в България и диктатурата на любимецът й Бойко Борисов.
От мощните викове „Оставка“ и „Мафия“ звъннаха стъклата на дипломатическото здание. Протестиращите дадоха име на инициативата си „Масово затваряне на очи“.

За целта множество хора от различни възрасти, пол и занятия застанаха пред посолството със затворени очи, въху които имаше сини ленти. В ръцете си държаха звезди, за да достигне посланието им до всички слепци на високи постове в Брюксел. За да отразят своеобразният фалш моб пред посолството се бяха събрали и голям брой медии. След половинчасово мощно и оглушително скандиране „Мафия“ протестиращите отправиха и свои послания на немски език.

На финала организаторите на протеста поканиха всички протестиращи да се съберат утре в 9 ч. сутринта пред парламента, за да блокират сградата по време на извънредното заседание на институцията.

СНИМКИ + ВИДЕО от Протеста:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ ВИЕ КРЕПИТЕ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ФАШИСТКАТА МУ ХУНТА МАФИЯ ГЕРБ

  2. Меркел спри да толерираш това изчадие борисов то загроби Българите съсипа родината ми България а ти затова ли го подкрепяш под сурдинка нациналния дълг гони 100 милиярда евро само че те крият и тайно теглят нови заеми за загробване…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *