Господ да ги накаже! ГЕРБ Изхвърлиха от Парламента Инвалиди с фланелки „Системата ни Убива“! Цветанов и кохортата му скочиха да бият депутати от БСП!

Чутовно меле с остри обиди и блъскане се разрази днес в Парламента между депутати от БСП и ГЕРБ. Причината: ГЕРБ забрани на протестиращи хора с увреждания да влязат в парламента! Защото някои от протестиращите носели тениски с надпис „Системата ни убива“.

Ето как се стигна до грозната сцена: Около десетина протестиращи инвалиди и близки на хора с увреждания, поискали да влязат в Парламента, където имали предварително уговорена среща с шефовете на парламентарните групи. Зам.- шефът на парламента от ГЕРБ, Емил Христов, обаче им отказал достъп.

А не ги допуснал, защото служители от НСО му докладвали, че протестиращите са с тениски с „рекламен надпис“, който гласял „Системата ни убива“. Достъпът на протестиращите бил отказан, въпреки, че си имали пропуски за парламента, издадени им от депутати от БСП. Емил Христов обаче се оправда, че не знаел за тях. Казали му само за тениските с „рекламния надпис“.

Минути по-късно, на входа на Народното събрание се сблъскали Драгомир Стойнев от БСП и Цветан Цветанов от ГЕРБ, всеки придружаван от стабилна агитка свои колеги. Последвал небивал панаир, който за едната бройка не прераснал във физическа саморазправа. „Антуражите на Стойнев и Цветанов бяха на косъм да се сбият“, свидетелства източник на Skandalno.net от Парламента. Караха се, блъскаха се, разменяха си и псувни. Но после нещата се успокоиха, разкрива още нашият информатор. После Цветанов разпалено се оправдавал, че имал намерение да се срещне с представителите на хората с увреждания, но като стигнал до входа, те вече си били заминали.

Пред дошлите по-късно да снимат тв. екипи шефът на ПГ на ГЕРБ държеше в ръка една от въпросните черни тениски, заради които депутатите едва не се избиха. Но категорично отказа да я разпъне пред тв. камерите, за да се види надписа. Вместо това Цветанов обвини БСП, че са спретнали поредния цирк, за да извлекат политически дивиденти.

Тениските, които изплашиха ГЕРБ

Социалистите пък поискаха зам.- шефът на парламента Емил Христов още утре да подаде оставка, заради срамната си постъпка.

От днешния инцидент стана ясно, че ГЕРБ вече се страхуват не само от сянката си, но и от хората с увреждания. Както и от тениски с „рекламни надписи“. Страх ги е да се срещнат очи в очи с истината, а тя е кратка и ясна: „Системата ни убива“. И това не важи само за хората с увреждания, а за всички останали българи, които продължават да живеят на колониалната американска територия, кой знае защо все още носеща суверенното име България.

Липсата на справедливост в общественото – ни убива. Това е фундаментът на държавната система, която установиха в страната колониалните администратори от ГЕРБ. Независимо дали си с увреждания, болен или здрав – липсата на справедливост е повсеместна, във всеки аспект от живота ни – от чисто битовия до моралния…

А на фона на унищожената от ГЕРБ държава, хората на Борисов и Цветанов изглеждат наистина жалки в опитите си да се задържат във властта на всяка цена и поне още с малко… или колкото може по-дълго. Управляващите очевидно живеят в паралелна реалност, потънали в мафиотско-мутренски схеми и далавери, чрез които все повече разбогатяват на гърба на народа. Именно затова, когато им се наложи да влязат в пряк контакт с реалността -с недоволните и ощетените от разрушителното им бандитско управление, както се случи днес, ГЕРБ изпадат в амок!

Не е ли очевидно, че ГЕРБ предозираха с наркотика, наречен власт. И за да поддържат наркотичното си опиянение, им се налага да вършат все повече и по-мащабни кражби. А къде е мястото на всеки крадлив и неадекватен наркоман?! Бил той и политико-икономически такъв. Отговорът е повече от ясен: В затвора! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ЧЕРНАТА ЗЕМЯ ДА ГИ ВЗЕМЕ ДАНО,НАЧЕЛО С МАЛОУМНИКА ЦВЕТАНОВ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *