ГЕРБ в Паника! Илияна Йотова СВАЛИ ЦВЕТАНОВ НА КОЛЕНЕ… И ГО СЪСЕЧЕ! Ето какво се случи:

Вицепрезидентът Илияна Йотова свали на колене Цветан Цветанов и го съсече! От месеци насам вторият в ГЕРБ не пропуска ден, без да се заяде с президента Радев, да го охули и обвини в поредната небивалица… Но докато държавният ни глава съумява да запази ледено спокойствие и хладнокръвие, Цецо шестте апартамента си получи заслуженото от вицепрезидента Илияна Йотова.

„Г-н Цветанов това работи – да хули Президента. От президентските избори насам единствената работа на Цветанов е да следи какво казва Румен Радев и да го ругае публично, служейки си с квалификации, които не правят чест на един политик“, заяви Йотова.

Вицепрезидентката напомни на Цветанов, че тя и Радев са избрани пряко от народа и то мажоритарно. Докато самият той влезе в Парламента само защото ГЕРБ го поставиха начело на листата си във Велико Търново. А на преференциалния вот същия събра едва 50 гласа.

Цветанов допълнително пощръкля тези дни и от лекцията на Президентът Радев в УНСС, където държавният ни глава призова за „осветяване работата на държавните институции, които правят страховити далавери защото работят на тъмно“.

„Откога премиерът Борисов не е ходил на парламентарен контрол? Как министрите му отговарят на въпросите на депутатите?“, попита Йотова. Нещо, което се пита и целокупния български народ. Който си задава и други въпроси. Като например: Откога външната политика стана по- важна от вътрешната? И ако правителството на ГЕРБ не иска да се занимава с тежките вътрешни проблеми на държавата – защо изобщо е на власт?

„България е пред демографска катастрофа – как ще убедим хората да останат тук? И за какво влизане в еврозоната говорим, когато повечето българи живеят на прага на бедността“, попита също Илияна Йотова.

Заместничката на Румен Радев срина ГЕРБ и с ощеняколко важни за страната въпроси: „Кога правителството най- после ще осветли сделката за продажбата на ЧЕЗ? Защо ГЕРБ продължават гузно да мълчат за проблем, който засяга над 3 млн. души?

Няма за какво министрите да се отчитат пред президента – трябва да го направят пред народа си“, коментира Йотова неадекватното и популистко решение на Бойко Борисов да изпрати министрите си да се отчетат за свършената работа пред държавния глава.

„Вие сериозно ли искате да коментирам бившия президент? Жалко, че такъв човек е бил президент на Република България“, заяви Илияна Йотова по повод забележката на Росен Плевнелиев, че целунала ръка на руския патриарх Кирил по време на визитата му у нас за „Трети март“.

Институциите не са във война, коментира още тя. Просто истините трябва да се изрекат на глас, а това очевидно притеснява и истеризира ГЕРБ.

Коментарът на Skandalno.net:

Истината не просто притеснява ГЕРБ. Тя ги убива! Неслучайно всяка диктатура бяга панически от нея и се старае да я задуши. Не иска да я чува, нито да я вижда. Най-пресния пример за това: Да си спомним как вчера ГЕРБ изгониха от Парламента група инвалиди, дошли за официална среща… Изгониха ги, защото носели черни тениски с надпис: „Системата ни убива“. А Цветанов отказа да покаже скандалната тениска пред медиите, въпреки че държеше такава в ръката си.

Истината е жестока, срамна, неудобна и унищожителна – за крадливата пасмина мерзавци, окупирали държавата. Някои ги наричат ГЕРБ, а ние от Skandalno.net предпочитаме по-оптимистичното и справедливо название – БЪДЕЩИ ЗАТВОРНИЦИ! За да я има България! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. БРАВО!!БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ИМА ТАКИВА КАТО ВАС,КОИТО НЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ШАЙКАТА.ЗАЩОТО КОГАТО СИ ПРОТИВ КРАДЛИВАТА ШАЙКА,СИ ПОСТАВЕН В ИЗОЛАЦИЯ.ТЕ СА ПОДМОЛНИ И ОТМЪСТИТЕЛНИ.ПОВЯРВАЙТЕ,ИЗЖИВЯВАМ ГО ВСЕКИ ДЕН ПОСЛЕДНИТЕ 5-6 ГОДИНИ.ТЕ ИСКАТ ДА ПРИНУДЯТ ВСИЧКИ КОИТО ИМ ОПОНИРАТ ДА НАПУСНАТ ТАТКОВИНАТА И ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ.НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА.ГОТОВИ СА ДА ИЗГОНЯТ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ,САМО ТЯХ ДА ГИ ИМА И ДА КРАДЪТ НА СПОКОЙСТВИЕ.А ЗА БЪДЕЩИТЕ ЗАТВОРНИЦИ,ИСКРЕННО ИМ ГО ПОЖЕЛАВАМ,ЗАЩОТО СА ГО ЗАСЛУЖИЛИ СТОКРАТНО.ТОВА НЕ Е ПОЛИТИКА,ТОВА Е ПРИКРИТА ДИКТАТУРА.ГОТОВИ СА ДА ПОЖЕРТВАТ ВСЕКИ,САМО ТЯХ ДА ГИ ИМА В ВЛАСТА. С НАЙ ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЕ КЪМ АВТОРА-ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ.В ТАКИВА КАТО ВАС НИ Е НАДЕЖДАТА ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО.ДРУГИТЕ НЕ СА ЖУРНАЛИСТИ,А ПЛАТЕНИ КЛАКЬОРИ.

  2. БРАВО Госпожо ЙОТОВА!!!Докато ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ се стреми да представя ДОСТОЙНО България пред Света, мижитурката Цв. Цв. не спира с простотията си….ОТВРАТИТЕЛНО е!!!!!!!!!!! Благодаря Ви !!!!!!!!!!!!!9

  3. Бойко,цветан ,както и вс.гербаджии са гнусни червеи. Тази напаст трябва да бъде унищожена.
    Сигурен съм, че ще дойде видовден,дано да е по скоро.

  4. „Не стреляйте по пианиста, той толкоз може“. Надпис в кръчма от Дивия запад. Та така и с Цецо цървула. Президентът е умен и достоен човек и ще си урони авторитета ако падне на нивото на един презрян ибрикчия, какъвто е оня с особената форма на главата, започвайки да отговаря на простотиите му. Откак г-н Радев го навря в кучи гъз за апартаментите му и му показа, че не е желателно да се натрапва там, където не е канен, цветанът на мисълта побесня. Не е минал ден да не се заяде с президента, ръсейки глупост след глупост. Лошото е, че тоя плужек ни го навират в очите всеки божи ден. Вече ми писна да му виждам неприятната физиономия почти във всеки сайт, който отварям. Определено предизвиква обилно отделяне на киселини в стомаха и предразполага за поява на язвена болест.

  5. БРАВООО МА НАДООО!ТИ СИ БИЛА КУЧКА ЧЕРВЕНААА И САМО ТОВА ЛИ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ?КОЛКО ТИ ПЛАТИХА?ЗАЩОТО ВИЕ САМО ОТ ТОВА ЖИВЕЕТЕ!ГНУСНА ДОЛНА ПАПЛАЧ СТЕ ВИЕ КОМУНЯГИТЕЕЕЕ!

    • Само тази дума знаете и това си баете на простите глави ! Като кажете комуняги и платени и дотам ви спира мисловнйта дейност ! Това , че народа е възмутен вече до дъното на душата си от вас и го изразява тук във Фб , не значи че някои плаща на целия народ ! Но вие като папагали повтаряте тези единствени думи , които знаете ! Затова сте вече в изолация !

  6. Само тази дума знаете и това си баете на простите глави, гербери ! Като кажете комуняги и платени и дотам ви спира мисловната дейност ! Това , че народа е възмутен вече до дъното на душата си от вас и го изразява тук във Фб , не значи че някои плаща на целия народ ! Но вие като папагали повтаряте тези единствени думи , които знаете ! Затова сте вече в изолация ! Народа ви мрази , това не ви ли стига ?

  7. Вие наистина ли искате да коментирам втората цигулка на Боко Тиквата- Цецо?/щото има и трети и четвърти такива…/ Или да коментирам платените соросоидни и гербаджийски тролове? Пази Боже.
    За изгонените инвалиди и как след това Боко се разплакал…? Подло, долно, популизъм чист, идващ от ГЕРБ и съветниците им от ЦРУ.
    „Институциите не са във война“ Това е верно. Войната е срещу Президента и се води от Правителството на ГЕРБ и агентурата на ЦРУ.
    Това виждам аз от моята камбанария, с моето си име.
    От моята камбанария гледат 80% най-малко от българите у нас и по света, но една част виждат бъдещето си в Еврокочината.
    Друга част, по-голямата надявам се, виждат България в голямото си славянско семейство, люлката на световната цивилизация и демокрация – в Евразийския съюз с Русия.

  8. Дупълвам тук, че съм фен на Герб и дълбоко съм умерзен от толкос ниското ниво, от което президентската ни двойка оглавявя България.

    • Не е престъпление, че си фен на ГЕРБ. Престъпление е обаче, че си такъв неграмотен дебил. Сто грешки в едно изречение. Бахти кретена си. Пише се: дОпълвам, Омерзен, толкоЗ, оглавявА. Виж сега ти как си ги написал. Кретен. Всички фенове на ГЕРБ сте такива.

  9. Вие от Скандално.нет – ако бъдещият съд отсъди затвор за герберите – добре.
    Мисловната ми дейност не се справя с мисловната дейност на тук присъствуващия „Комунист“ Каква дейност, само!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *