Гледайте На Живо Антиправителствения Протест пред МС! България Иска Оставката на Борисов! Виж Тук:

Гледайте на живо Антиправителствения Протест пред МС! България Иска Оставката на Борисов! Виж Тук:

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО:

https://youtu.be/0EmeGvp56AA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Направете електронна подписка. Всички които не живеем в София и не можем да участваме в протестите да се включим по този начин.

  2. ОЗВУЧАВАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ И СЪС РУСКИ РЕВОЛЮЦИОННИ ПЕСНИ И РУСКИ ЗНАМЕНА ЗА ДА РАЗБЕРЪТ НАТО ЕС И САЩ ЧЕ НИЕ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕМ БРАТЯ С ТЯХ ГОСПОД НИ Е ДАЛ РОДНИ РУСКИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ НЯМА СИЛА НИКОЙ НА ТОЗИ СВЯТ ДА ИЗТРЪГНЕ ОТ СЪРЦАТА НИ ОБИЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪМ РУСКИТЕ НИ ИСТИНСКИ БРАТЯ

    • Хич не си анонимна, Марийке Господинова! каза:

      Що руски революционни песни ма, анонимнице Мария Господинова, дето бършеш насрани гръцки бабешки и дядешки задници там в Атина??
      Няма ли български революционни песни??
      Или крадеца Костя Копейкин ти снася паричка в копанката, паричка от ония откраднатите от държавната партийна субсидия!Субсидия събрана с данъци от гърба на народа!!!

      • Ей, гербаджийски троле… че си прост е ясно. Второ- няма как да знаеш анонимния жена или мъж е, Мария или Драган се казва. Правиш го, за да сплашиш останалите коментиращи в сайта, да решат, че коментирайки, не са анонимни- познат гербо-тролски номер е това. Трето, дори и Анонимният да е Мария, която гледа болни пенсионери в Атина- това е една изстрадала българска жена и нейните призиви за сваляне на Хунтата ГЕРБ хващат дикиш сред народа. А теб, с твоите подигравки към тази отрудена клета женица- хората ще те преценят като безмозъчен и безчувствен социопат, каквито впрочем сте всички гербави троляци. А ти, троле нещастен, продължаваш да крепиш Хунтата Бокова и утре и майка ти ще е до Мария – гастърбайтерка в Атина. И накрая, понеже тъй и тъй стана дума за майка ти- Пу, да ти еба майката, продажна гробарска платена свиньо- умри педераст-еничар, джендърски нещастен.

  3. Милиционерите с жълтите елечета докога ще вардите мутрите и престъпниците и най – големия тулуп боко и хунтата му от гъзолизци

  4. НАТО ЕС САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Н И К О Г А НЯМА ДА СТАНЕМ БРАТЯ С ВАС НИЕ СИ ИМАМЕ РОДНИ БРАТЯ СЪРБИЯ И ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

  5. skandalno.net, как не ви срам да сеете откровени лъжи и фалшиви новини???
    Тези видеокадри и снимки са откровени манипулации – видео материала и снимките да от протестите срещу кабинета Орешарски от лятото на 2013 година, би трябвало да се вижда реклама на М-тел на покрива на бившия Младежки дом зад паметника на Царя Освободител!
    За сведение:от близо 2 години М-тел не съществува бидейки заменен от А1!
    Ама вие там удобно сте изрязали рекламата на М-тел от кадрите!
    Де факто на митинга-хепънинг организиран от крадеца Копейкин присъстваха не повече от 2000 човека – всъщност основната членска маса на т.нар.партия „Облажване“, пардон – „Възраждане“!
    Днес, 16.05. Копейкин отново организира „протест“, на който въпреки съботния почивен ден, присъстваха не повече от 30(тридесет!) човека!!!

    • Ne vijdash li che na protesta protestirashtite sa s maski be NEGRAMOTNIK. Za kakva 2013 godina mechtaesh. Koga predi sme hodili s maski. Ti sigurno si trol na Boiko Borisov ta toi ti plashta da mu lijesh gaza. Hora s maski. I protesta e ISTINSKI. Aide hodi da lijesh gaza na Boko Tikvata i nedei da ni gubish vremeto s PLATENITE ti komantari.

  6. И тука ли се появихте ГЕРБаджийски платени тролове?!
    Зомбирани идиоти!!!

  7. Тука са цялата добре платена администрация на боко тулупа която всеки път гласува единодушно с големите пачки в гушата за боко келеша и неговата хунта от мутри и затова тука са дошли да тровят изтормозения, безпаричен и безработен български народ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *