Гинка Чавдарова, директор на Сдружение на общините: Мигрантите на Меркел се Заселват в Обезлюдените райони на България!

България ще заселва трайно на своя територия мигранти по европроекти. Това заяви в интервю по БНР Гинка Чавдарова, директор на Национално сдружение на общините.

Става въпрос за трайно установяване у нас на семейства на мигранти, а не за временно заселване в лагерите. Това ще се случва на териториите на общини с тежки демографски характеристики. Засега обаче не е ясно кои ще са те, поясни Чавдарова.

Общината ще трябва да поеме изцяло грижата за мигрантските семейства – да им осигури жилища, да ги запише на личен лекар, да запише децата на детска градина или училище, както да регистрира родителите на Агенцията по заетостта.

Местните жители няма да се чувстват по никакъв начин ощетени или изместени от мигрантите, уверява още Чавдарова.

В интервюто си Гинка Чавдарова не споменава обаче откъде се очаква да дойдат мигрантите. Но най- вероятно става въпрос за връщане на мигранти от Германия и Франция в първата държава на регистрацията им в ЕС. Нещо, за което Меркел и Макрон настояват отдавна, но не беше изяснен механизмът как точно ще се случва.

Чавдарова обяснява, че мигрантите няма да се заселват в общини с изчерпана социална инфраструктура т.е., без болница, без училище, без социални услуги. Защото от думите й става ясно, че мигрантите ще легнат изцяло на крехките плещи на българската социална дейност.

Гинка Чавдарова, директор на Националното сдружение на общините

И интересно как се очаква да им се намери работа в общини, които са с влошени демографски характеристики, т.е., това означава, че няма никакъв поминък в дадения район, което причинява и обезлюдяването му. И как ще се намери работа за мигрантите точно на това място тогава? Ами ако и тези пришълци решат да търсят работа в големите градове? Кой ще ги спре?

А и как си представят управляващите да заселват мигранти в райони, откъдето местното население бяга.
Очевидно става въпрос за поредното безпринципно усвояване на еврофондове, като статуквото ще изтъргува единственото, което ни остана – земята. Но докога ще е наша, вече не е ясно, защото държава, която да я пази, няма. Останал е само един разграден двор.

Готви се безпрецедентна подмяна на населението на България, подмяна на генофона, в унисон със соросоидните глобални планове. Защото управляващата върхушка на ГЕРБ у нас си е един глобалистки проект на Брюксел и Вашингтон. Никои нормални, национални управници нямаше да гонят местното население, само за да го заменят с пришълци от Третия свят и Близкия Изток. Но ГЕРБ точно това правят от 10 г. Защото не са национално правителство, а колониална администрация. Това е положението. skandalno.net

Надя Колева, skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Нищо ново.Това не е изненада.От години се очакваше да се случи и нашите ,,управници“ са го знаели.Защото в много почти безлюдни села строят спортни стадиони,детски площадки,паркове и градинки. Години наред тихомълком ,,наши“ хора усвояваха едни пари по европроекти без никакви обяснения за какво се правят тия обекти. Е сега леко по леко ще излезе на лице истината за която всички ние ще платим скъпо.

  2. Никой не ни е питал а аз не искам на бунт, достатъчни са ни нашите емигранти и кога най после ще има някаква грижа този мръсен ЕС за младите българи които са без дом плащат наеми и се борят с демографската криза, и до кога тази европейска измет ще ни казва кой и как да живее в нашия дом

  3. Ами то затова никои не ни пита ,защото знаят че не искаме още измет в България-и нашата е прекалено много.

  4. САМО РЕВ ДЪРДОРЕНЕ И НИКАКВИ ДЕЙСТВИЯ ДО СЕГА АКО БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ БОКО И ЦОКО БЯХА ЗАСТРЕЛЯНИ НЯМАШЕ ДА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ

  5. Само знам, че трябва да се взимат спешни мерки докато не е станало късно. А това може да стане само ако БСП вземат власта!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *