Геро Събори Публиката Под Столовете! Ще се Пукнете от Смях! Виж Тук:

Геро ВаняГерасим Георгиев – Геро задави журито и стовари публиката под столовете, появявайки се на сцената на „Като две капки вода“, маскиран като Ваня Костова.

Той трябваше да изпълни песента „Мария“, като за целта му бяха докарали и момиченце, което свири на пиано и цяла група да му приглася.

ДониГосподарят на ефира подходи към задачата си най-съвестно, като дори се прежали и отиде на жестока процедура по обезкосмяване на ръцете с кола-маска, подпълни се с възглавнички, за да стане още по-дебел, облече безформена рокля, нахлузи перука и очила и на външен вид почти докара приликата… Докато не отвори уста да запее.

В мига, в който извади някакъв безумен фалцет, опитвайки се да достигне сопраното на Ваня, първо Дони от журито се направи, че си е изпуснал химикалката. Сдържаната и свикнала на всякакви изненади Хилда се ококори, след което едри сълзи от смях се затъркаляха по лицето й и се наложи да покрие главата си с папка, за да не хълца в ефир. Фънки се опита да запази каменно спокойствие, но не успя и избухна в нервно хилене.

Хилда смяхПубликата пък буквално отиде под столовете, неиздържайки на зверските звуци, които се разнасяха по микрофона. Единствен Геро запази олимпийско спокойствие и успя да завърши песента. Ако имаше награда за най-фалшиво изпълнение, със сигурност щеше да я грабне за три години напред.

ФкАз какво съм виновен, епилирах се, гримирах се, но тя пее много високо, оправда се актьорът. Това доведе до сълзи и колегите му Зуека и Рачков, които също избухнаха на сцената. За поощрение и гузни, от журито го наградиха с повече точки, отколкото заслужаваше, но публиката безмилостно посече фалшивата и смешна „Ваня“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *