„Като две капки вода“ удари рекорда в Шуробаджанащината! Виж Тук:

0

Маги отказ журиУчастниците в тазгодишното издание на „Като две капки вода“ се оказаха още по-близки на Маги Халваджиян от други години.

Той буквално мести хора от едно предаване в друго и едни и същи лица се появяват ту като певци, ту като имитатори, ту като циркови артисти.

Преслава бе забърсана от ВИП Брадър, предаване на Нова тв. и близко до фамилията.

Поли Генова миналата година участва в купената продукция на Маги „И аз го мога“ и сега съвсем закономерно скочи в следващата му.  Георги Низамов, който учеше досега участниците на имитации и отдавна е част от екипа, внезапно премина от другата страна на барикадата и ще пее. При това не сам, а в дует. А в дуета ще е не с кой да е, а с участник от „Х фактор“ от групата „Белканто“. А да не забравяме, че продуцент на „Х-Фактор“ е пак Маги…

Още една родена в „Х фактор“ звезда – Преа, ще се състезава с останалите. Орлин Павлов пък също е герой от ВИП брадър и само Калин Врачански и негова колежка са сложени за цвят и са извън „Фамилия и приятели Халваджиян“.

И като говорим за Фамилията, тя отново е на клончето. Съпругата на Маги – Кремена ще отговаря за облеклото и прическите на участниците. Снаха му Алекс Енева е шеф на хореографията. Само за малкото внуче на Халваджиян не е намерено място в продукцията. Но догодина и това може да стане.

Музикалният продуцент на „Х-Фактор“ – Дони, сега пък става жури, а Маги се оттегля, понеже на зрителите им било писнало да го гледат. То наистина им писна, но това е друга тема.

А зрителите се питат какво ще гледат – „Като две капки вода“, или „Като две капки халва /джиян/“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/O-gVlnKdD4g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *