Германия депортира в България мигранти, шест от които са съдени за убийства, изнасилвания и други тежки престъпления

Автор: lfar.bayern.de

Успешна депортация на нарушители в България

На 8 февруари 2024 г. малък чартър, организиран от Баварската държавна служба за убежище и връщане (LfAR) отпътува от летище Мюнхен с 23 души на борда. Лицата бяха експулсирани от страната със съдействието на Федералната полиция и заминаха за София, България.

Сред депортираните са шест души, осъдени съответно за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, грабежи при утежняващи обстоятелства и пране на пари.

„Държавната служба за убежище и връщане винаги е била и остава ангажирана с приоритетно изгонване от Германия на извършителите на престъпления“, подчертава Аксел Щрьолейн, председател на германската държавна служба по бежанците LfAR.

LfAR изрично благодари на всички партньорски агенции и органи за успешното и безпроблемно сътрудничество.

Източник: lfar.bayern.de

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Дано още днес случайно се озоват в дома на кирчо, кокорчо, академика, дуган, тагареФ ……

  2. Нали това им е целта- да изнасилват български деца!
    С любезното съдействие на магарето, жирафа, плъха и мравояда!
    Който иска- да им дава децата си!
    Някой да е чувал нещо за пристигащите през два часа талибани в Пловдив?!
    Не е!
    Чакате София!
    Нема да дочакате!
    София не ви е длъжна!
    Докато не спрете да се делите!

    • Защо да ги премахваме?Урановата мина в Бухово не работи ли?

  3. Защо тези наши партньори не връщат тези престъпници в държавата от където са влезли у нас. Защо ни третират като презряно БУНИЩЕ, с презряното одобрение и подпис на нашия Денков и правителство. Имаме ли парламент, който да скочи срещу това безобразие , или ще мълчи като бита проститутка. Няма ли да се организира един национален протест. Ние ли бяхме длъжни да пазим задниците на австрийските моми, да харчим милиони за да вардим европейската граница. Ай сиктир, всички ние не сме роби, не сме мърша, искаме си достойнството, нищо повече.

  4. Те са птици, волни да живеят където им добре, животните с визи ли пътуват. Дошлите тук ще вадят пари за своите родители, не за нашите. Младите ни са заети, коректно данъците плащат ли си, мда, и нататък държавата да произвежда деца пенсиите им да правят, те са заети, още по света е пълно с необходeни дестинации, ястия, забави. Пенсионерите пак ще спасяват хала, основен електорален таргет в развития ЕС, винаги гласуват, традиционно, за партия, за лидер от години, но напоследък го удрят на живот, деца да гледат им е бреме, изборна активност до 30 е европейска норма. Надежда винаги има, или барем добро начало

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *