ГЕРБ В ПРЕДИЗБОРЕН ГЪРЧ! Социолози им Вещаят Съкрушителна Загуба на Изборите! Бойко с Тайна Заповед до Кметовете! Вижте Каква:

борисов цецоГЕРБ се тресе от страх. Бойковата партия губи изборите и това показват дори платените социологически агенции.

Тези разкрития направи генерал Атанас Атанасов в телевизионен ефир.

Най- пристрастно генералът похвали съпартийците си от РБ и най-вече кандидатът им, който щял да отиде на балотаж. Но покрай дежурните хвалебствия за Трайчо Трайков, бившият шпионин издаде много важна информация за управляващата партия.

В щаба на Борисов царяла неконтролируема паника. Както и да броели гласовете, заедно с купените и мъртвите души и с целите цигански махали – сметката им пак не излизала.

Генерал Радев се оказал силна кандидатура, а в негово лице хората виждали така желаната от години промяна и алтернатива.

atanas_atanasov

Именно проучванията накарали в централата на ГЕРБ да пазят в тайна кандидата си за президент. Когото всъщност и към днешна дата не са избрали, а ще въртят до последно няколко двойки.

Според Атанасов, в момента най-ухажваният политик бил Ахмед Доган.

Борисов дотолкова стоплил отношенията си с него, че му звънял всеки ден по телефона и бил готов на всякакви отстъпки.

Причината за Бойковото ухажване е, че ако ДПС не издигне своя кандидатура, или издигне слаба, то много гласове автоматично ще се прелеят в ГЕРБ.

Планът бил ДПС да издигнат непопулярен политик, а емисарите им на ухо да агитират за кандидата на Борисов.

А крайната цел е българските турци да подкрепят ГЕРБ и на първи и на втори тур.

Само че има едно НО и то е че Доган вече няма голямо влияние в ДПС, а електоратът му все по-масово гласува не под строй, а кой като си реши.

Затова агент Буда се напънал да вземе и друга резервна мярка:

Всички кметове от ГЕРБ са получили устно нареждане да осигурят колкото се може повече гласове на президентските избори.

Само по броя на гласувалите в общината щяла да се отчита лоялността на кметовете към партията. А тези, които не успеят да накарат хората да пуснат в урната бюлетина на ГЕРБ,  ще си имат впоследствие сериозни неприятности.

А от какво естество ще са неприятностите – ясно показа внезапния арест на кмета на Перущица.

В партията-държава ГЕРБ много добре знаят кой техен кмет в какви далавери е забъркан и или ще го накарат сам да подаде оставка, или ще му влезе някоя внезапна „проверка“.

Някои градоначалници вече са инструктирали служителите си и трескаво развиват необичайна активност по общините. Дават помощи на нуждаещите се, откриват нови улици и градинки, обещават тротоари и велоалеи…

ГЕРБ е впрегнал последните си сили и се бори за всеки един глас както с налудничави обещания, така и с рекет и заплахи.

И изобщо не се сеща, че на българина не му трябват велоалеи и нови спирки, а работеща икономика.

Такава обаче няма. А доколкото имаше – ГЕРБ я унищожи!!!

За 7-те години мафиотизирано ГЕРБ-ерско управление не е построено нито едно ново предприятие, нито пък са осигурени нови работни места.

Само асфалт и лентички!

А асфалтът не се яде, нито пък избира президенти.

Тези избори със сигурност ще го покажат! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Анализ на “Булг-стратфор”

    Приятели,

    Появи се единствения реален кандидат за Президент, Генерал Радев, който още с появата си “отвя” със спътната си струя всички палячовци кандидат-президенти…

    Единственият му реален конкерент, Б.Борисов Бойко (да се свети името Му), изпадна в шизофренно състояние…:
    За да си осигури “сухо” убежище, до президентските избори в САЩ, за Бойко (да се свети името Му) в България ще е трудното да е „слуга на двама господари“…;
    – Хем на ЦРУ, подкрепящо Д.Тръмп, който смята, че за всички е по-добре да се търгува с Русия… и няма нищо напротив “Южен поток” и АЕЦ-Белене.
    – Хем на Външнополитическото разузнаване на САЩ командвано от Х.Клинтън…, което иска на всяка цена да накара някоя държава управлявана от идиоти, да разорявайки се икономически със санкции срещу себе си, да започнеи война с Русия…

    Бойко трябва да избира…:
    – Ако в Америка Тръмп докосне властта (за щастие на Б.Б., Тръмп вече води в резултата…), то в България… агентите на ЦРУ Борисов и Първанов, за да привлечат “ляв” електорат, ще предложат “голяма коалиция по “германски” – президентска двойка Ивайло Калфин и Маргарита Попова…!

    Но…

    – Ако в Америка Х.Клинтън докосне властта, то в България… агентите на Държавния департамент (външнополитическата разузнаване на САЩ), по заповед на Х.Клинтън и Сорос, отново ще предложат „красавеца“ и еничаря-послушко Плевнелиев и може би Кунева…
    Първоначално реших – Това е толкоз просто и логично…, но сгреших за Плевнелиев… Забравих, че царя на плъховете напуска първи потъващия кораб…
    (макар, че мокър или сух, пак могат да ни натресат Плъшока за президент…)

    В този случай остава ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ – Кой ще е премиера, който по американска заповед ЩЕ ни ВКАРА ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ…?!?!?
    Избора е очевиден…:
    – Недоразумението Плевнелиев, Мишока Митов, Социоложката на полицията или… Министъра на военните перуки…
    (Е…, американците ще назначат “когото трябва…”)
    В този малко вероятен случй единствен конкурент на Б.Б. (да се свети името Му) за личната му сигурност в поста-пристанище “Президент”, остава “мултикуртуралната демократка” Кунева… Лакомията и за власт винаги е замъглявала разума…, а и толкова пари взети в аванс, май, от бате Сорос и “Сосиете…”, трябва да се “избиват”…

    (май-септември.2016 г.)
    .

  2. Явно не съм бил далеч от истината.Вчера коментирах ,че вариант ГЕРБ да спечелят изборите е да издигнат кандидатурата на Доган.Или както казват:Никога не е късно да станеш за резил.

  3. От Северна Корея трябва да идват тук да черпят челен опит

  4. Генерал Радев е бушона който е е предназначен да поеме високото напрежение в предизборната кампания и …да изгори. Сериозния левицата е Калфин.Предвид обявените кандидати вероятността да бъде избран е голяма. Тогава ще проличи политическата игра на Първанов дерижирана от Москва.

  5. Първанов ни най-малко не е дирижиран от Москва, а от Вашингтн. Какво като са БСП. ФАЩ ги оставиха на власт за да могат да обвиняват Русия за политиката ни.

  6. Опалааааа, уредих се със стълб, жици, улично осветлние, че и с улица. Обещавам на ГЕРБ, че и така няма да гласувам за тях, но ако изпълнят горното след 10 години чакане, аз ще си платя данъците на къщата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *