Лъсна Срамна П*рно Тайна от миналото на Рени! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ) Виж Тук:

Рени бялоФолк певицата Рени, която отсрамва съсловието във ВИП Брадър, всъщност с нищо не се различава от колежките си.

Въпреки че се разграничава от тях и смята, че след като се е откъснала от занаята и е живяла толкова години в Израел, е с една идея по-сдържана, по-интелигентна, стилна и по-умна.

„Сега те печелят с голотии и се разсъбличат из кръчмите за евтина слава, а по мое време ние печелихме само с гласа и таланта си“, изказа се в Къщата на ВИП Брадър понаедрялата певачка.

Явно обаче с годините паметта на Рени е започнала да отслабва, или е предпочела да помни избирателно.

Рени съвсем е забравила, или смята, че другите са забравили, че в публичното пространство циркулират доста пикантни нейни снимки от младите й години.

Изпълнителката на „Влюбено сърце” всъщност е революционерка във фолк еротиката и позира чисто гола още в зората  на демокрацията – през  1991 година. Тогава тя е жадна за слава и е само  на 21 години. И през ум не й минава, че фотосите ще останат за цял живот в биографията й.

Разбира се, тогава силиконът още не е бил на мода и Рени е навирила доста малки, но апетитно щръкнали лисичи муцунки. Прическата й е пънкарска, а сесията е за първото появило се еротично списание у нас.

Бащата на Рени, който е офицер в армията, бил така шокиран да я види гола, че цели три години не й проговорил и едва не се отрекъл от нея.

Снимките пък  били направени от свекърът й, който работел като фотограф. Той лично я навил да участва в конкурса на списанието и нащракал фотосите в собствения си хол.

„Сега не бих го направила, бях прекалено млада и зелена“, коментира засрамено Рени.

Е, то днес подобна сесия не е и за правене, тъй като дамата е отпрала доста яка снага и е качила солидно количество килограми. И със сигурност няма да предизвика възторг у феновете, а полемика у диетолозите, шегуват се в шоусредите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *