Софкин Скъса Нервите на ВИП-овете! Един го къпе, друг му брои цигарите, трети му крие алкохола! Виж тук:

Софкин циараГеорги Софкин явно осъзнава, че не е за ВИП Брадър, но с нокти и зъби отстоява мястото си вътре, като не изпуска да се намеси във всяка ситуация и да парадира с това, че е различен.

Той е първият номиниран за изгонване, а това го прави още по-агресивен и досаден. Малкият голям човек не се засрами особено от кроткия съвет на Ирина Тенчева да се изкъпе. Тя изключително деликатно му обясни, че от него се разнася неприятна миризма, а спалнята не се проветрява.

„Ама аз онзи ден се къпах“, оправда се Георги, но в крайна сметка я послуша и си удари един сапун.

Оказа се, че шампионът ни от параолимпиадата по бадминтон за джуджета си пада и по алкохола. Малчото започва да се налива още от сутринта, като слага ром или уиски в кафето си, до обяд се замъглява и отива да спи, а после стартира отново… и така до полунощ!

Отново Ирина Тенчева и Вальо Михов се заеха с проблема. Най-тактично бившият на Лили Иванова започна да обяснява, че живеят в къща, в която запасите са ограничени. Не можеш да изпиеш и да изпушиш всичко, а после да няма за останалите, каза поучително Вальо, който като млад футболист носеше многозначителния прякор „Дузпата“. Днес например ще изпушиш 10 цигари и ще изпиеш две чашки. Така ще имаш и за утре, нареди му Михов.

Софкин кимна послушно с глава и изпуши наистина десет цигари, но от своите, като през цялото време бъркаше из чуждите кутии и си взимаше по една-две. Пак се напи и Ирина вбесена качи уискито на високо. Това обаче не смути малкия човек и той мина на текила.

А като се наля до козирката, попита Ути: „Ти за инвалиди готвил ли си?“

Това изкара от кожата дебеличкия готвач, който е известен, че е правил няколко големи мероприятия за хора в неравностойно положение. „Малоумно е да ми задаваш такива въпроси” – каза вбесено Ути в разгара на партито и дълго време продължи да подскача гневно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *