Наско Месечков палува в Гърция с парите на годеницата си! Виж Тук:

МесечковТанцьорът Атанас Месечков го е ударил на живот и още  се носи на крилете на любовта.

Той обикаля най-скъпите хотели по гръцките острови заедно с годеницата си и не спира  да се хвали със снимки  в социалната мрежа.

На всички запечатани мигове двамата или се гушкат влюбено,  или се целуват страстно, а Месечков възторжено пише отдолу  „Любовта ще спаси света“.

Любовта или парите ще спасят света, иронично питат негови врагове. Според хора от неговия кръг, Наско изобщо не плувал в море от любов и не хранел чак такива  романтични чувства към избраницата си,  както изглежда на снимките.

Също като  Миро от „Каризма“,  танцьорът имал лични  подбуди да се обвърже с жена. Първо, това ще изчисти гей имиджа му: Вече няма да се говори, че е хомосексуалист, няма да го дебнат по заведенията, когато говори с мъже, или е седнал на чашка с тях…

Освен това  годеницата му била доста заможна, също като Ели на Миро Каризмата! И Месечков бързо привикнал към високия й стандарт на живот, включващ и глезенето по скъпи хотели.

В светските среди недоумяват защо Наско реши да се ожени, след като беше изловен дори в гейски чат. За какво му е жена и тази жена сляпа ли е, глуха ли е, или наистина е влюбена в него?!?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *