Шок! Гласът на България – Роксана лъсна чисто гола!

РоксанаФолкзвездата от ромски произход Роксана се забърка в огромен по*но скандал. Нейни режисирани голи снимки изтекоха в  интернет. На кадрите пайнерката не оставя нищо на въображението и разкрива всичко от себе си.

Сесията не е правена сега и явно е била тайна. Носи се слух, че снимките са правени без знанието на ревнивия й мъж, но после тя не посмяла да ги покаже. Всички знаят, че съпругът й е истински Отело и неведнъж я е шамаросвал, когато тя се появи в по-предизвикателно облекло на участията си. Също така той й правел невероятни сцени, когато пияни фенове се опитвали да я опипат, под предлог, че слагат пари в деколтето й.

Въпреки това хитрата певица успя да го убеди, че трябва да си сложи силикон, за да е по-вървежна и да печели повече. В името на парите ревнивецът се съгласи, но бомбите на жена му започнаха да му носят освен пари и главоболия. Роксана стана доста търсена и заваляха предложения за фотосесии и интимни срещи. Не е ясно обаче като и кой  й е направил снимките, на някои от които е както майка я е родила.

Звездата на певицата изгря неочаквано в „Гласът на България“. Тя се яви с брат си, който е доста добър изпълнител на рок-балади, но понеже у нас повече се котира поп фолкът, братът отпадна на предпоследния тур, а сетрата стигна до финал. Оттам нататък кариерата й стремеглаво тръгна нагоре.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *