Фолкаджийката Славена: Не съм си поръчвала жиголо, имам си играчки!

Славена

//

Не съм си поръчвала никога жиголо и това е клевета. 

Била съм с различни мъже, но никога не съм си плащала за тях. Нима имам вид на жена, която си плаща за любов? – пита възмутено фолкпевицата Славена в предаването „Шпионка”. Да, имала съм разочарования, имала съм раздели, когато разбера, че мъжът до мен не е читав, сама си тръгвам. Може да ми е тежко, но си тръгвам.

 Въпреки всички тези трудни моменти, изпълнителката е категорична, че това не я е отказало да вярва в любовта и да търси истинския  мъж.  Затова в момента сърцето на Славена е заето и тя  споделя „Сега съм нацелувана”.

 Тя разкрива и какъв трябва да е човекът до нея. Мъжът трябва да бъде истински мъж и няма никакво значение с какво се занимава. Да бъде мъж не означава непременно, че трябва да има купища пари, а само достатъчно, за да посреща нуждите си. Звездата на Фен ТВ се зарича , че не смята да споделя общи снимки с любимия си. Тя  отчита като  грешка факта, че досега е позволявала да се знае за личния й живот доста много.

 Певицата казва и че  има опасни играчки, без да уточнява това вибратори ли са, или пистолети, а когато са й отправили неприлично предложение за пръв път много се е разстроила.

После свикнала и започнала да се справя смело с навлеците.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *