Лъжкиня! Николета безсрамно метна журналистите, че продали Бентлито

бентлиНиколета се оказа извън всичко други и изпечена лъжкиня.

След като бе публикувана снимка с колата на семейство Божинови, паркирана на място за инвалиди, Николета заяви : „Продадохме Бентлито преди няколко месеца, изобщо нямам представа кой го кара в момента и къде паркира“, това тя  каза с честни очи и подходящ невинен израз пред Нова телевизия.

Някои дори я съжалиха, че е набедена, нея, невинната, която винаги изкарват виновна. Тогава думите й бяха приети за истина, защото как така една водеща на предаване и примерна майка и съпруга, ще лъже публично? Скандалът се оттече и никой не се сети да провери продадено ли е наистина Бентлито или само думата на Лозанова е достатъчна. Е, оказа се, че изобщо не е продаденo, а тя просто е излъгала.

След гръмката  раздяла между двамата стана ясно, че возилото е останало при футболиста, който само преди седмица замина с него за Правец на подготвителен лагер  на националния отбор. Папарашките снимки на автомобила и собственика му бяха направени  в хотел „РИУ Правец“  във вторник, 24 март, две седмици след изявлението на плейметката, че колата е продадена. Бентлито е  паркирано пред хотела лично от Божинов, който пет дни изобщо  не мръдна от комплекса.

Така поредната лъжа на Николета лъсна.
//

Преди раздялата червеният автомобил се ползваше и от двамата съпрузи. Сега става ясно, че точно Николета  го е карала в деня, в който е щракнат кадъра на инвалидното място в мола. Водещата можеше да каже просто – съжалявам, няма да се повтори. Но явно манталитетът й е да лъже, пък каквото ще да става после, коментират форумци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *