Гонзовица: Да! Направихме го с Валери и то пред 300 души!

Гонзовица1Да, наистина бях с Валери Божинов и даже се награбихме пред над 500 души.
Така плеймейтката Светлана Василева, известна повече като Гонзовица коментира  с огромна доза ирония поредната интрига около футболиста и бившата му жена Николета Лозанова, в която кой знае защо бе замесено и нейното име.

Слух обиколи медиите вчера, че нападателят е имал и  трето полувреме след европейската квалификация с Италия  и то било  със скандалната блондинка. Двамата вечеряли в романтичен ресторант, след което се пренесли в скъп хотел, в който осъмнали след тежка и страстна интимна нощ. Даже бе цитирана и Василева, която даде добра оценка на футболиста в леглото.

На въпрос днес към Светлана  не я ли е срам да прелъстява  женени мъже, тя отговори. „Не задавате точно въпроса. Г-н Божинов може и да е  все още женен, но вече се води необвързан. Точно с този факт  г-жа Лозанова не може да се примири, нито пък нейните лакеи от жълтите медии, които слугувайки й покорно, забъркват куп хора  от обкръжението на втръсналото на всички семейство, във всякакви  интриги. Виновен й беше първо Азис, Преслава също, а сега явно и  аз, макар и да не знам защо ме е нарочила.

Съветвам лакеите  на госпожата, докато създават измислени  „сензации”,  да спазват с някаква гору-долу поносима точност фактите, защото наистина стават за смях. Съветвам ги  да се обърнат и към селекционера Ивайло Петев и да го попитат дали в националния отбор не ползват някакви магии  за клониране на футболистите, защото иначе  е невъзможно Валери Божинов да е бил едновременно на мача с Италия и с мен на вечеря. Колкото и да е късна тази вечеря, явно трябва да е започнала в два след полунощ, а тогава работят само денонощните шкембеджийници.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *