Черната Златка с нов супергаф: Показа окървавеното си куче, резнала го за негово добро

ЗлаткаЧерната Златка отново взриви социалните мрежи с поредната си идиотска постъпка. Тя завела кученцето си на ветеринар да му подскастрят ушите и опашката и публикува фото на измъченото животинче.

След бурния протест на хора под снимката, плеймейтката набързо я замете и я махна от профила си. Кученцето живна след операцията, вече пак е закачливо, пак си играе, добре е, съобщи щастливо тя.   

Породата на кучето й е кане корсо. Според някои ветеринари,   при достигане на определена възраст е добре ушите и опашката му да се подкъсят, за да  бъде намалена опасността от  инфекции и гъбички. Тъй като ушите и опашката стават доста дълги, се смята, че ако се удари на тези места животното ще страда много.

Теорията обаче е спорна, а по форумите тече ожесточена дискусия по въпроса. Според нейните противници дългите уши и опашка са природни дадености на кучето и щом природата го е създала такова, то сигурно има нужда от тях. Нямало и медицински доказателства, че кучетата с по-дълги и по-космати уши страдат  от повече  инфекции. Любители и специалисти кучкари  са категорично против „окастрянето” по естетически причини и по каприз на собственика на животното. Междувременно тази процедура е  забранена в България и  в ЕС,  обаче се прави нелегално.

Черната Златка обаче се възмущава от хората, които я критикуват и бъркат в дълбока нейна рана И от изречението – „Както опази детето си, така ще сее оправи и с кучето“.

„Само едно не разбрах, как от темата за животното ми веднага  минахте на тази за детето ми? Като жени и майки трябва да се срамувате да мислите такива неща, а вие жестоко ги пишете. Коя от вас беше до мен, за да види аз колко време съм стояла на плажа бременна, какви грижи съм полагала за нероденото си дете, какво съм правила?
Вие бяхте ли до мен и бърсахте ли сълзите ми?  Аз ли съм жестока, или вие, анонимните, които бързате да  лепите грозни етикети и да  се присмивате на чуждите съдби?  Заврете си мнението където ви е удобно”, написа типично в свой стил Златка, но махна снимката на осакатеното кученце.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *