Ужас! Вижте как акушерката души, бие и удря в главата малката Никол /ВИДЕО/ 18+

АКУШЕРКАБрутални крошета в лицето, блъскане в стената, забиване на юмруци по цялото тяло, зверски шамари през лицето, удари със стъклена бутилка по главичката, хващане за краката и разтрисане, опити да бъде удушено, това са само част от чудовищните  действия на акушерката Емилия Ковачева срещу малката Никол.

Видео, което продължава повече от час, показва какви ужасяващи мъчения е преживяла новородената Никол в частната столична болница „Софиямед“. Бруталните сцени на насилие, които е извършила Емилия Ковачева, са заснети от охранителните камери на болницата е разпространени незнайно от кого в интернет..

Колеги на акушерката са изнесли ужасяващите кадри, въпреки опасността от уволнение и забраната от страна на прокуратурата. Те се осмелили да копират  видеото заради опасенията си, че много неща от случая ще се потулят, пък и Ковечева вече излъга, че бебчето само паднало. Медиците споделили, че бруталните сцени не са за хора със слаба психика. Даже самите те могли да изгледат докрай ужасяващото видео.

„Издържах точно десет секунди, преди да се затичам  към тоалетната, за да повърна. Моя колежка стана бледа като лист и едва не колабира от ужас“, заявиха потресените медицински работници, които са виждали какво ли не.

Извършител на зверския побой над четиридневното момиченце несъмнено е акушерката Емилия Ковачева, както се вижда на кадрите. Срещу нея бе повдигнато обвинение за опит за убийство по особено жесток начин. Днес тя бе оставена в ареста с постоянна мярка за неотклонение.

По време на разпитите Ковачева казала,  че пеленачето я е дразнело с плача си и затова му посегнала да млъкне.

„То плачеше повече от другите деца в стаята, неговият рев ме побърка и не издържах“, са думите й. Разбираме да не издържи и да го тупне лекичко, или пък да го гушне да го успокои, но никой не разбира защо в продължение на три часа го е налагала като боксова круша, а в резултат на това то е с мозъчен оток, кръвоизлив в мозъка и множество рани по цялото тяло. И не се знае какви увреждания ще има в бъдеще.

Всички твърдят, че жената не е страдала от психично заболяване. Ръководството на болницата също отрече да знае за някакви проблеми на Ковачева. Криминалният психолог Тодор Тодоров обаче твърди, че подобни действия няма как да станат спонтанно. Според него подобна проява на ужасяваща жестокост често е предхождана от промяна в психиката, която е трябвало да бъде забелязана от колегите и шефовете й.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО, НО НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБА ПСИХИКА!
https://www.youtube.com/watch?v=0QYMQ5z60qI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Това видео вероятно е пуснато от Токуда в медиите, същите, дето и поръчаха побоя!

  2. Медиите превърнаха случая в сензация. Май и за това са си платили от Токуда, така, както са платили и за дискредитирането на Софиямед.

  3. Медиите превърнаха случая в сензация. Може би са им платили от Токуда, както са платили да се дискредитира Софиямед.

  4. Такава ужасна гнусотия не бях виждала. Щях да повърна! Вие нормални ли сте някой да плати на всички медии да пуснат как изродката налага нещастното бебче? Вярвате ли в това, че е нагласено? Още по-зле – вярвате ли, че жена, която е майка, ще се навие за пари да пребие едно пеленаче? Просто сигурно това й е практиката да ги приспива, но този път се е поувлякла.

  5. А сега докторите извъртат и твърдят, че бебето самичко е паднало от легълцето. Утре очаквам да чуя, че то първо е нападнало акушерката, а тя просто се е отбранявала.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *