Роксана: В Къртицата се страхувах за живота си, там витае нещастие

2

Певицата Роксана наплашена от тъмна аура и отрицателно биополе в „Къртицата”

роксана

Дете, плод на греховна любов, е станало причина певицата Роксана да напусне „Къртицата“ по свое желание още в самото начало на най-мащабния риалити проект у нас. Тази скандална версия за неочакваното решение на мургавата изпълнителка да анулира договора си с продуцентите Иван и Андрей обикаля чалга средите от няколко дни.

В Базата гласовитата изпълнителка си направи тест за бременност, като обаче скри дали е показал една или две черти. След което изненадващо предприе такава тактика, че да бъде включена в елиминациите за изгонване. На теста за оставане в шоуто Роксана игра доста притеснена и събуди подозрения, че умишлено бави отговорите си на въпросите за самоличността на Къртицата. Въпреки, че бе посочена като победител в теста, тя обяви, че прекратява участието си във формата. Смуглото миньонче не се стресна дори и от предупрежденията на водещия Андрей Арнаудов, че ако си тръгне, ще загуби хонорара си и ще трябва да плати неустойка, въпреки че тези финансови заплахи впоследствие отпаднаха.

Според нашите източници бременността изкарала от равновесие Роксана. Тестът шокирал красивата ромка и тя се поболяла от страх, тъй като бебето не било от съпруга й Калин. Мълви се,че пайнерката е забременяла от друг мъж, при когото намирала утеха от тормоза, на който я подлагал законният й благоверен. Сред колежките на певицата не е тайна фактът, че семейният й живот не върви по мед и масло. Тя неведнъж се оплаквала, че била малтретирана физически от половинката си.

Най-жестоките тупаници певицата изяла във фоайето на пловдивския хотел „Марица“ и макар самата тя да отрича за този инцидент, поне десетина души станали свидетели на баталните сцени. Според тях Калин озверял след скандал на ревностна основа. Захапал я като изгладнял вампир по лицето.

„Чак й пусна кръв. Искахме да позвъним на полицията, но онзи ни заплаши да стоим по местата си“, твърдят служителите на хотела. След този побой, случил се през февруари миналата година, Роксана направила опити да се разведе с мъжа си. Не само че това не се случило, но крехкото й тяло продължило редовно да понася юмруците на злодея. Близките на Калин си имали свое обяснение за силовите му изблици – били предизвикани от системните изневери на Роксана.

Мисълта, че за теста за бременност не е виновен Калин, накарала певицата да се откаже от „Къртицата“, само и само да оправи навреме заплетената ситуация. А именно – да прекъсне полета на греховното дете. Роксана осъзнала, че ако не направи това, рискува живота си, тъй като ромската фамилия на Калин нямало да я остави безнаказана.

Че историята с теста и двете чертички не е съвсем читава, се изпусна самата певица, като се заплете в обясненията за бременността си. „Тестът ми показа една по-силна и една по-слаба черта. Това нито е бременност, нито не е. Отидох при гинеколожката ми, тя ми каза, че вижда нещо на видеозона, но не може да се каже със сигурност. Преди втория преглед след пет дни цикълът взе, че ми дойде. Не може да се каже със сигурност дали съм пометнала“, изповяда се Роксана тези дни.

Щом не е пометнала, тогава какво се е случило със зародиша?! Мълви се обаче, че ромката умишлено е абортирала, за да потули деликатната ситуация и да не бъде линчувана от роднините на мъжа си. Те нямало да позволят снаха им да има още едно дете от чужд мъж. Певицата от Кнежа вече има син, но той не от Калин. Израснала в бедност и немотия, тя се задомила едва 15-годишна. На 16 станала майка, а на 17 – вече с развод зад гърба си.

http://www.youtube.com/watch?v=zRfutlNCRd0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. roksi obicamte ot cqloto si sirce. mila moq imas cudesen glas prodiljavai vse taka . nadqvam se da se sreshtnem na dvete s teb ot aisun ilieva ilieva fen na roksana ot st.zagora.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *